مواد لازم برای پای توت فرنگی و ریواس
پای توت فرنگی و ریواس
طرز تهیه: پاستری را مطابق دستور آماده کنید و کنار بگذارید. فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
شکر گرانوله و آرد برنج را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. توت فرنگی، ریواس، پوست پرتقال، دارچین و جوز را به آن اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید تا میوه ها آغشته شوند، سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه دست نگه دارید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که از میوه ها شربت تولید شود.
پاستری را به دو نیمه تقسیم کنید و آن را رول کنید. یکی از پاستری ها را در یک قالب پای 23 سانتی قرار دهید. مخلوط میوه را هم بزنید و آن را به ظرف پای روی پاستری منتقل کنید. نیمه ی دوم پاستری را روی مواد قرار دهید. لبه پاستری ها را با هم جفت کنید و آن را به اندازه دور قالب ببرید. روی پاستری فوقانی را چند برش بزنید، شکر دانه ریز و آب را توسط بُرسی روی آن بمالید. برای اینکه لبه های پای بیش از حد قهوه ای نشود آن بخش را با فویل بپوشانید.
پای را به مدت 25 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20 تا 25 دقیقه ی دیگر آن را بپزید تا زمانی که روی آن طلایی شود. پای را روی صفحه فلزی بگذارید تا خنک شود.
- خمیر پای یا پاستری برای پای دولایه
- شکر گرانوله 300 گرم
- آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
- توت فرنگی ورق شده 360 گرم
- ریواس شیرین نشده تازه یا یخ زده که یخ آن باز شده باشد 420 گرم ورق شده
- خلال ریز پوست پرتقال 1/2 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- پودر جوز 1/4 قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز 60گرم
پای توت فرنگی و ریواس
طرز تهیه: پاستری را مطابق دستور آماده کنید و کنار بگذارید. فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
شکر گرانوله و آرد برنج را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. توت فرنگی، ریواس، پوست پرتقال، دارچین و جوز را به آن اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید تا میوه ها آغشته شوند، سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه دست نگه دارید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که از میوه ها شربت تولید شود.
پاستری را به دو نیمه تقسیم کنید و آن را رول کنید. یکی از پاستری ها را در یک قالب پای 23 سانتی قرار دهید. مخلوط میوه را هم بزنید و آن را به ظرف پای روی پاستری منتقل کنید. نیمه ی دوم پاستری را روی مواد قرار دهید. لبه پاستری ها را با هم جفت کنید و آن را به اندازه دور قالب ببرید. روی پاستری فوقانی را چند برش بزنید، شکر دانه ریز و آب را توسط بُرسی روی آن بمالید. برای اینکه لبه های پای بیش از حد قهوه ای نشود آن بخش را با فویل بپوشانید.
پای را به مدت 25 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 20 تا 25 دقیقه ی دیگر آن را بپزید تا زمانی که روی آن طلایی شود. پای را روی صفحه فلزی بگذارید تا خنک شود.