طرز تهیه لواشک موز و توت فرنگی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه لواشک موز و توت فرنگی یه لواشک جدید مناسب فصل تابستان

مواد مورد نیاز:

توت فرنگی: ۴ پیمانه، دو نیم شده حاصل از نیم کیلو توت فرنگی
موز: ۴ عدد متوسط
آب لیمو: ۱/۴ پیمانه
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: کمی

طرز تهیه لواشک موز و توت فرنگی:

۱. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید و فر را در درجه حرارت ۱۸۰ درجه فارنهایت (۸۵ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید.

۲. کل محتویات را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا پوره شدن محتویات، دستگاه را روشن بگذارید.

۳. پوره را به صورت صاف و یکدست در کف سینی پهن کنید و ضخامت پوره باید نیم سانتی‌متر باشد.

lavashak-1.jpg


۴. به مدت ۶ تا ۸ ساعت بگذارید در فر بماند.

۵. زمانی لواشک آماده است که به‌ راحتی از روی کاغذ جدا شود و هیچ نرمی در لواشک نباشد. توجه کنید که فر زیاد گرم نباشد.

۶. لواشک را در ظرف دربسته نگه دارید و به مدت حداکثر ۲تا ۴ هفته مصرف کنید.

lavashak-2.jpg


نکات مهم در آشپزی

حتما ضخامت در همه بخش‌های لواشک در سینی یکسان باشد.

بهتر است فر روی دمای پایین باشد. باید همه رطوبت موجود در پوره بخار شود.

آن را بیش از اندازه در فر نگذارید، چون لواشک شما خشک و لاستیکی می‌شود، هر چند وقت یکبار به آن سر بزنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا