1 لیوان آرد برنج سفید
2/3 لیوان آب
½ قاشق چایخوری نمک دریایی * یا نمک ساده
3 قاشق غذاخوری شکر سفید
250 گرم لوبیای قرمز ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
6 لیوان آب ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
1 قاشق چایخوری نمک( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
4 قاشق غذاخوری عسل( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
2 قاشق غذاخوری شکر سفید ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
200 گرم توت فرنگی
نصف لیوان پودر نشاسته
طرز تهیه:
2/3 لیوان آب
½ قاشق چایخوری نمک دریایی * یا نمک ساده
3 قاشق غذاخوری شکر سفید
250 گرم لوبیای قرمز ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
6 لیوان آب ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
1 قاشق چایخوری نمک( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
4 قاشق غذاخوری عسل( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
2 قاشق غذاخوری شکر سفید ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*
200 گرم توت فرنگی
نصف لیوان پودر نشاسته
طرز تهیه:
- برای تهیه خمیر لوبیای قرمز لوبیا ها را شسته و در قابلمه ای می ریزیم. 6 لیوان آب را به آن اضافه کرده و به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت آن را حرارت می دهیم تا لوبیا ها کاملا بپرند. اگر همچنان لوبیاها نپخته بودند بهتر است مدت بیشتری بر روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند.
- سپس لوبیاها را از روی حرارت برداشته و در میکسر و یا مخلوط کن میریزیم تا له شوند. یک لیوان دیگر آب، عسل، شکر سفید و نمک را به مخلوطمان اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن میکنیم تا جایی که مواد کاملا له شوند.
- مخلوط را دوباره در قابلمه ای ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم تا به صورت خمیر در آید. خمیر لوبیا را می توانید در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک می کنیم. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت 1دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
- بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم . سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
- در میان خمیر یک قاشق از خمیر لوبیای قرمز گذاشته و آن را نیز بر روی خمیر پهن کنید. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.
- کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.