کیک برنجی با مغز توت فرنگی

  • شروع کننده موضوع heliaiii
  • بازدیدها 132
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

heliaiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/17
ارسالی ها
169
امتیاز واکنش
906
امتیاز
266
محل سکونت
شمال
1 لیوان آرد برنج سفید

2/3 لیوان آب


½ قاشق چایخوری نمک دریایی * یا نمک ساده


3 قاشق غذاخوری شکر سفید


250 گرم لوبیای قرمز ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*


6 لیوان آب ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*


1 قاشق چایخوری نمک( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*


4 قاشق غذاخوری عسل( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*


2 قاشق غذاخوری شکر سفید ( برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)*


200 گرم توت فرنگی


نصف لیوان پودر نشاسته



طرز تهیه:

  1. برای تهیه خمیر لوبیای قرمز لوبیا ها را شسته و در قابلمه ای می ریزیم. 6 لیوان آب را به آن اضافه کرده و به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت آن را حرارت می دهیم تا لوبیا ها کاملا بپرند. اگر همچنان لوبیاها نپخته بودند بهتر است مدت بیشتری بر روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند.
  2. سپس لوبیاها را از روی حرارت برداشته و در میکسر و یا مخلوط کن میریزیم تا له شوند. یک لیوان دیگر آب، عسل، شکر سفید و نمک را به مخلوطمان اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن میکنیم تا جایی که مواد کاملا له شوند.
  3. مخلوط را دوباره در قابلمه ای ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم تا به صورت خمیر در آید. خمیر لوبیا را می توانید در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
  4. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک می کنیم. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت 1دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
  5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم . سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
  6. در میان خمیر یک قاشق از خمیر لوبیای قرمز گذاشته و آن را نیز بر روی خمیر پهن کنید. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.
  7. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
Strawberry-Mochi3.jpg


Strawberry-Mochi4.jpg


Strawberry-Mochi5.jpg


Strawberry-Mochi9.jpg


Strawberry-Mochi8.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
95
بالا