5 قاشق غذاخوری کنجد سیاه
2 لیوان شیر پرچرب
1/3 لیوان شکر
3 عدد زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری وانیل
200 میلی لیتر خامه
1/2 قاشق چایخوری نمک
چند برگ نعنای تازه
طرز تهیه:
سس کنجد سیاه
2 لیوان شیر پرچرب
1/3 لیوان شکر
3 عدد زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری وانیل
200 میلی لیتر خامه
1/2 قاشق چایخوری نمک
چند برگ نعنای تازه
طرز تهیه:
سس کنجد سیاه
- 2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه را در میکسر ریخته و روی دور تند آن را به مدت 1 دقیقه میکس کنید تا له شود. سپس 1 قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چایخوری روغن کنجد به آن اضافه کرده و دوباره مواد را به مدت 1 الی دو دقیقه میکس کنید.
- سس را در ظرف در بسته ای ریخته و به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید تا قابل استفاده شود.
- ابتدا شیر را در ظرفی ریخته بر روی حرارت قرار دهید. وقتی که شیر شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید.
- شکر را با زرده تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزید تا مایع یکدستی بدست آید. سپس 3 قاشق کنجد سیاه را به همراه 3 قاشق سس کنجد سیاه و 2 قاشق غذاخوری عسل به مخلوط اضافه کرده و باز هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر را به مواد اضافه کرده و آنها را بر روی گاز به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. سپس شعله را خاموش کرده و ظرف را در ظرف یخ دیگری قرار دهید تا خنک شود و وانیل را به مایع بستنی اضافه کنید.
- خامه را به همراه نمک در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایعی پف مانند و غلیط به دست آید.
- در انتها خامه هم زده شده را به مواد اضافه کرده و آنها را داخل بستنی ساز بریزید.
- برای تزیین بستنی می توانید از برگ نعنای تازه استفاده کنید.