- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم برای تهیه بستنی هلو
هلو یک کیلو
پودر شکر۲۵۰ گرم
خامه یک بسته
آبلیمو تازه دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.
خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.
زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود 7 تا 8 دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.
سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.
باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.
نکته : اگر میکسر به سختی می چرخید می توانید کمی آب یخ به هلو اضافه کنید تا میکسر آسان بچرخد و هلوها را پوره کند.
سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.
آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در فریزر می گذاریم.
هر 30 دقیقه یک بار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. مجددا در فریزر می گذاریم تا از یخی شدن بستنی جلوگیری شود.
روش های سرو بستنی هلو
به هر روشی بخواهید میتوانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید.
من به دو روش بستنی را در نان میکادو گذاشتم :
◊ زمانی که بستنی هنوز کمی شل هست روی برگه ی نان میکادو پخش کردم و روی آن یک برگ میکادو گذاشتم.
با دست به آرامی رو نان فشار دادم تا بستنی درست پخش شده و به نان بستنی چسبیده و ناهمواری نداشته باشد.
◊ پس از اینکه بستنی بسته شد، آن را برش زده یا اصطلاحا اسلایس می کنیم.
روی نان میکادو گذاشته و برگه دیگری روی آن میگذاریم. این مقدار بستنی برای پوشش دو برگه میکادو کافی است.
بسته های بستنی را درون کیسه فریزر و داخل سینی قرار داده و در فریزر میگذاریم تا بسته بشه.
باید روی هر ردیف بستنی کیسه فریزر بگذارید تا وقتی سفت شدن به هم نچسبد.
هلو یک کیلو
پودر شکر۲۵۰ گرم
خامه یک بسته
آبلیمو تازه دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.
خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.
زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود 7 تا 8 دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.
سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.
باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.
نکته : اگر میکسر به سختی می چرخید می توانید کمی آب یخ به هلو اضافه کنید تا میکسر آسان بچرخد و هلوها را پوره کند.
سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.
آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در فریزر می گذاریم.
هر 30 دقیقه یک بار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. مجددا در فریزر می گذاریم تا از یخی شدن بستنی جلوگیری شود.
روش های سرو بستنی هلو
به هر روشی بخواهید میتوانید بستنی را سرو کرده و نوش جان کنید.
من به دو روش بستنی را در نان میکادو گذاشتم :
◊ زمانی که بستنی هنوز کمی شل هست روی برگه ی نان میکادو پخش کردم و روی آن یک برگ میکادو گذاشتم.
با دست به آرامی رو نان فشار دادم تا بستنی درست پخش شده و به نان بستنی چسبیده و ناهمواری نداشته باشد.
◊ پس از اینکه بستنی بسته شد، آن را برش زده یا اصطلاحا اسلایس می کنیم.
روی نان میکادو گذاشته و برگه دیگری روی آن میگذاریم. این مقدار بستنی برای پوشش دو برگه میکادو کافی است.
بسته های بستنی را درون کیسه فریزر و داخل سینی قرار داده و در فریزر میگذاریم تا بسته بشه.
باید روی هر ردیف بستنی کیسه فریزر بگذارید تا وقتی سفت شدن به هم نچسبد.