- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مطمئنا تا به حال به ذهنتان هم خطور نکرده که روز جهانی ساندویچی که این همه مورد علاقه شماست و روزانه به آن دسترسی دارید وجود داشته باشد. شخصی به نام جان مونتاگو ادعا می کند اختراع ساندویچ توسط او شکل گرفته است. این روز یکی از محبوب ترین روزها برای صاحبان رستوران ها به حساب می آید و تعدادی از آن ها حتی برای این روز جشن باشکوهی برگزار می کنند.
این که نام ساندویچ بعد از جان مونتاگو به وجود آمد مشهود است، اما راجع به این که اولین ساندویچ چگونه به وجود آمد و مخلفات داخلی آن چه بوده بحث های بسیاری وجود دارد. شایعه ای وجود دارد که در کتاب تور به لندن درباره استفاده ساندویچی که ترکیب آن نان و گوشت بوده توسط “پیرجین گرسلی” که شخصیتی اسطوره ای در بازی قمار با کارت بوده صحبت به میان آمده است. گفته می شود این شخص که لرد ساندویچ نام گرفت قهرمانی بود که تمام وقت خود را صرف کارت بازی و قمار می کرد.
پیرجین گرسلی در حین بازی وقتی گرسنه می شد از خدمه اش می خواست گوشت را درون نان قرار دهد تا بخورد. این نوع غذا خوردن که جنبه سرگرمی در بین بازی را داشت کم کم در بین دوستان قمار بازش رواج پیدا کرد و این بود که ساندویچ به وجود آمد.
البته این نوع ساندویچ اوایل به عنوان غذایی بین نان یا نان و پنیر شاخته می شد و هنوز نام ساندویچ را به خود نگرفته بود. بعدها و با گذر زمان ساندویچ به شکلی که در حال حاضر می بینیم به وجود آمد و به سرعت در بین مردم رواج پیدا کرد. این روزها ساندویچ به شکل و طعم های متفاوت آن اغذیه مورد علاقه 80 در صد مردم کره زمین است.
امروز 13 آبان (4 نوامبر) روز جهانی ساندویچ است. به همین بهانه طرز تهیه چند نوع ساندویچ خوشمزه را آورده ایم.
ساندویچ پاستا و پنیر
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. شیر و پاستا را در ماگ ریخته و حدود یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. مواد را هم زده و دوباره حدود یک دقیقه و 30 ثانیه در ماکروویو قرار دهید. در این مرحله پاستا باید پخته و غلظت یافته باشد. (مقدار زمان پخت پاستا به مایکروویو بستگی دارد.) بلافاصله پنیر رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود. (در صورت نیاز آن را حدود 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.) سپس هم بزنید.
2. یک دوم قاشق سوپ خوری کره را روی یک طرف هر یک از نان های تست بمالید. روی قسمت های کره مالیده نشده نان ها یک روقه پنیر قرار دهید. روی دو عدد از نان ها پاستای پنیری پخش کنید و دو عدد نان باقیمانده را روی آنها قرار دهید تا به شکل ساندویچ در آیند.
3. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که داغ شد، ساندویچ ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شده و پنیر داخل آنها ذوب شود. سپس سرو کنید.
این که نام ساندویچ بعد از جان مونتاگو به وجود آمد مشهود است، اما راجع به این که اولین ساندویچ چگونه به وجود آمد و مخلفات داخلی آن چه بوده بحث های بسیاری وجود دارد. شایعه ای وجود دارد که در کتاب تور به لندن درباره استفاده ساندویچی که ترکیب آن نان و گوشت بوده توسط “پیرجین گرسلی” که شخصیتی اسطوره ای در بازی قمار با کارت بوده صحبت به میان آمده است. گفته می شود این شخص که لرد ساندویچ نام گرفت قهرمانی بود که تمام وقت خود را صرف کارت بازی و قمار می کرد.
پیرجین گرسلی در حین بازی وقتی گرسنه می شد از خدمه اش می خواست گوشت را درون نان قرار دهد تا بخورد. این نوع غذا خوردن که جنبه سرگرمی در بین بازی را داشت کم کم در بین دوستان قمار بازش رواج پیدا کرد و این بود که ساندویچ به وجود آمد.
البته این نوع ساندویچ اوایل به عنوان غذایی بین نان یا نان و پنیر شاخته می شد و هنوز نام ساندویچ را به خود نگرفته بود. بعدها و با گذر زمان ساندویچ به شکلی که در حال حاضر می بینیم به وجود آمد و به سرعت در بین مردم رواج پیدا کرد. این روزها ساندویچ به شکل و طعم های متفاوت آن اغذیه مورد علاقه 80 در صد مردم کره زمین است.
امروز 13 آبان (4 نوامبر) روز جهانی ساندویچ است. به همین بهانه طرز تهیه چند نوع ساندویچ خوشمزه را آورده ایم.
ساندویچ پاستا و پنیر
مواد لازم:
- نان تست: 4 عدد
- کره: 2 قاشق سوپ خوری
- پنیر چدار: 4 ورقه
- پاستا: یک دوم پیمانه
- شیر: یک دوم پیمانه
- پنیر چدار (ریز رنده شده): یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
1. شیر و پاستا را در ماگ ریخته و حدود یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. مواد را هم زده و دوباره حدود یک دقیقه و 30 ثانیه در ماکروویو قرار دهید. در این مرحله پاستا باید پخته و غلظت یافته باشد. (مقدار زمان پخت پاستا به مایکروویو بستگی دارد.) بلافاصله پنیر رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود. (در صورت نیاز آن را حدود 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.) سپس هم بزنید.
2. یک دوم قاشق سوپ خوری کره را روی یک طرف هر یک از نان های تست بمالید. روی قسمت های کره مالیده نشده نان ها یک روقه پنیر قرار دهید. روی دو عدد از نان ها پاستای پنیری پخش کنید و دو عدد نان باقیمانده را روی آنها قرار دهید تا به شکل ساندویچ در آیند.
3. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که داغ شد، ساندویچ ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شده و پنیر داخل آنها ذوب شود. سپس سرو کنید.
دانلود رمان و کتاب های جدید