یخنی لوبیا یا گوشت لوبیا
یخنی لوبیا از محبوب ترین غذاهای محلی اصفهان به شمار می رود. در تهیه این غذا که به شکل حلیم پخته می شود موادی همچون گوشت گوسفند، لوبیا سفید، پیاز، برنج، جعفری و شنبلیله، تره و ادویه به کار بـرده می شود.
مردم اصفهان این غذا را معمولاً در ظروف مسی می پزند و آن را با نان میل می کنند. ناگفته نماند که چندین غذای شبیه به گوشت لوبیا نیز در بین غذاهای محلی اصفهان وجود دارد که بسته به ذائقه هر کسی تهیه و سرو می شود.
حلیم بادمجان
به جرأت می توان گفت که حلیم بادمجان گل سرسبد تمام غذاهای محلی اصفهان که تا به اینجا به شما معرفی کرده ایم محسوب می رود. چرا که این غذای لذیذ در زمان های گذشته به غذای مجلسی معروف بود و البته به روش های مختلفی در اقصی نقاط کشور پخته می شود.
مواد لازم برای پخت حلیم بادمجان گوشت، برنج، لوبیا سفید، بادمجان، کشک، نعنا داغ، نمک و فلفل می باشد. نکته ای که قابل ذکر است این است که چنانچه طبق ذائقه تان دوست دارید حلیم بادمجان کش بیاید بهترین کار این است که داخل آن از گوشت گردن استفاده کنید.
اعلا ترین حلیم بادمجان های دنیا که طعم بی نظیری دارند را در سفره خانه های سنتی معروف اصفهان به ویژه سفره خانه های اطراف میدان نقش جهان می توانید پیدا کنید.
سخن آخر
در نهایت می توان گفت که سنت غذایی در هر شهر دنیای از جذابیت های توریستی را می تواند رقم بزند و جزئی از فرهنگ غنی آن شهر محسوب شود. بنابراین استفاده از ظرفیت های غذایی اهمیت بسیار بالایی دارد.
شهر اصفهان نیز از این امر مستثنی نیست و همانطور که پیش از این به معرفی غذاهای محلی و سنتی آن اشاره شد جدا از جذابیت های سیـاس*ـی، فرهنگی، تاریخی و هنری پیشینه غذایی در این شهر از قدمت بسیار بالایی برخوردار است و برای بارها و بارها مورد استقبال گردشگران ملی و بین المللی واقع شده است. پس توصیه می کنیم چنانچه سفری به استان اصفهان داشتید حداقل برای یکبار هم که شده طعم غذاهای سنتی این شهر را امتحان کنید مطمئناً پشیمان نخواهید شد.
یخنی لوبیا از محبوب ترین غذاهای محلی اصفهان به شمار می رود. در تهیه این غذا که به شکل حلیم پخته می شود موادی همچون گوشت گوسفند، لوبیا سفید، پیاز، برنج، جعفری و شنبلیله، تره و ادویه به کار بـرده می شود.
مردم اصفهان این غذا را معمولاً در ظروف مسی می پزند و آن را با نان میل می کنند. ناگفته نماند که چندین غذای شبیه به گوشت لوبیا نیز در بین غذاهای محلی اصفهان وجود دارد که بسته به ذائقه هر کسی تهیه و سرو می شود.
حلیم بادمجان
به جرأت می توان گفت که حلیم بادمجان گل سرسبد تمام غذاهای محلی اصفهان که تا به اینجا به شما معرفی کرده ایم محسوب می رود. چرا که این غذای لذیذ در زمان های گذشته به غذای مجلسی معروف بود و البته به روش های مختلفی در اقصی نقاط کشور پخته می شود.
مواد لازم برای پخت حلیم بادمجان گوشت، برنج، لوبیا سفید، بادمجان، کشک، نعنا داغ، نمک و فلفل می باشد. نکته ای که قابل ذکر است این است که چنانچه طبق ذائقه تان دوست دارید حلیم بادمجان کش بیاید بهترین کار این است که داخل آن از گوشت گردن استفاده کنید.
اعلا ترین حلیم بادمجان های دنیا که طعم بی نظیری دارند را در سفره خانه های سنتی معروف اصفهان به ویژه سفره خانه های اطراف میدان نقش جهان می توانید پیدا کنید.
سخن آخر
در نهایت می توان گفت که سنت غذایی در هر شهر دنیای از جذابیت های توریستی را می تواند رقم بزند و جزئی از فرهنگ غنی آن شهر محسوب شود. بنابراین استفاده از ظرفیت های غذایی اهمیت بسیار بالایی دارد.
شهر اصفهان نیز از این امر مستثنی نیست و همانطور که پیش از این به معرفی غذاهای محلی و سنتی آن اشاره شد جدا از جذابیت های سیـاس*ـی، فرهنگی، تاریخی و هنری پیشینه غذایی در این شهر از قدمت بسیار بالایی برخوردار است و برای بارها و بارها مورد استقبال گردشگران ملی و بین المللی واقع شده است. پس توصیه می کنیم چنانچه سفری به استان اصفهان داشتید حداقل برای یکبار هم که شده طعم غذاهای سنتی این شهر را امتحان کنید مطمئناً پشیمان نخواهید شد.