- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
براي آنهايي كه رژيم غذايي گياهي را انتخاب كردهاند، تنها راه حفظ سلامت استفاده از انواع و اقسام سبزيجات است. البته اينكه كدام سبزيها در كنار هم طعمي دلپذير دارند، خودش هنر ميخواهد.
مواد لازم براي 4 نفر
طرز تهیه:
1. برنج را بشوييد و به مدت چند ساعت خيس كنيد. فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد. در قابلمهاي كوچك نخودها را با مقداري آب بپزيد. خلال بادام را در مقداري آب خيس كنيد و بعد از يك ربع بيرون بياوريد.
2. هويج را هم پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد، بعد با مقداري آب بپزيد. قارچ را هم ورقه ورقه كنيد. در تابهاي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. فلفل دلمهاي خردشده و قارچ را در روغن تفت دهيد.
3. هويج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن حرارت را خاموش كنيد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد، بعد به ترتيب برنج و سبزيجات تفت داده شده را لايه لايه درون قابلمه بريزيدو دمكنيد.پياز را در روغن تفت دهيد تا خوب طلايي و برشته شود.
4. در انتهاي پخت پلو و سبزيجات، زعفران دمكرده را روي برنج بريزيد، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بكشيد و با خلال بادام و پيازداغ تزئين و سرو كنيد.
فوت و فن
برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید میتوانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.
مواد لازم براي 4 نفر
- 3 پيمانه برنج
- 3 عدد پياز
- 350 گرم قارچ
- 100 گرم نخودفرنگي
- 1 عدد فلفل دلمهاي
- 3 عدد هويج
- 2 قس خلال بادام
- 150 گرم روغن
- مقداري نمك و فلفل
- به ميزان لازم زعفران دمکرده
- به مقدار كافي روغن
طرز تهیه:
1. برنج را بشوييد و به مدت چند ساعت خيس كنيد. فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد. در قابلمهاي كوچك نخودها را با مقداري آب بپزيد. خلال بادام را در مقداري آب خيس كنيد و بعد از يك ربع بيرون بياوريد.
2. هويج را هم پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد، بعد با مقداري آب بپزيد. قارچ را هم ورقه ورقه كنيد. در تابهاي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. فلفل دلمهاي خردشده و قارچ را در روغن تفت دهيد.
3. هويج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن حرارت را خاموش كنيد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد، بعد به ترتيب برنج و سبزيجات تفت داده شده را لايه لايه درون قابلمه بريزيدو دمكنيد.پياز را در روغن تفت دهيد تا خوب طلايي و برشته شود.
4. در انتهاي پخت پلو و سبزيجات، زعفران دمكرده را روي برنج بريزيد، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بكشيد و با خلال بادام و پيازداغ تزئين و سرو كنيد.
فوت و فن
برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید میتوانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.