تهیه نان با سبزی های معطر

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 511
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
تهیه نان با سبزی های معطر
غلات به‌ عنوان تأمین‌کننده انرژی، دارای قسمتی از پروتئین‌ها و برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری هستند اما مشخص شده مصرف نان‌هایی که آرد آنها به‌خوبی تخمیر نشده است به‌دلیل وجود ماده‌ای به نام فیتات در پوسته غلات مانع از جذب مواد معدنی به‌خصوص روی و کوتاهی قد می‌شود. مهم ترین ترکیبات گشنیز موجود در این نان عبارتند از: اسانس، اسید اگزالیک، اسید اولییک، اسید پالمتیک، اسید لینولییک، اسید پتروسه لینک، کلسیم، ویتامین A و ویتامین C. جعفری تقویت کننده معده و روده و کبد، هضم کننده غذا، باز کننده انسداد کبد و طحال، گرم کننده کلیه و مثانه، چاق کننده بدن می باشد. شوید برای تنگی نفس و امراض بلغمی سـ*ـینه و معده، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال سنگ کلیه و مثانه مناسب است.

مواد لازم:

  • جعفری ۵۰ گرم
  • ترخون ۵۰ گرم
  • شوید ۵۰ گرم
  • گشنیز ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب یک و نیم فنجان
  • آرد به میزان لازم

1298821_857.jpg


طرز تهیه:

1-سبزی ها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود.

2-خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.

3-خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه نان با سبزی های معطر :

1- سعی کنید از سبزی تازه استفاده کنید. اگرچه می توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.

2- می توانید به خمیر مایه ۱۰ دقیقه زمان بدهید.

3- توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می‌شود.

4- از این نان برای نان همبرگر ساده و پیتزا هم می توان استفاده کرد.

5-نان ها جزو مواد گرم و تر می باشند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا