طرز تهیه نان سیر ساده و پرطرفدار با طعمی بی نظیر

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 192
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
نان سیر پیش غذایی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کوتاه تهیه می شود، این نوع نان انتخاب مناسبی برای میان وعده نیز می باشد. اگر شما نیز قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید و یا می خواهید برای اولین بار آن را تجربه نمایید تا پایان این مطلب همراه ما باشید و با طرز تهیه نان سیر بسیار خوشمزه آشنا شده و نهایت استفاده را از آن ببرید.





نان سیر یکی از محبوب ترین نان هاست که به عنوان پیش غذا در بیشتر رستوران ها سرو می گردد. این نوع نان برخلاف نان شیرمال، نان سنگک، نان بربری و… همراه با غذا سرو نمی گردد و خود به تنهایی می تواند یک غذای کامل باشد. در تهیه نان سیر می توان از نان تست، نان باگت، خمیر پیتزا و… استفاده نمود، همچنین انتخاب مقدار سیر و نوع پنیر نیز کاملا سلیقه ایی است. این نوع نان بسیار لذیذ است و با کمی حوصله می توان اقدام به پخت آن نمود. در ادامه طرز تهیه نان سیر را به صورت تصویری و کامل مشاهده نمایید و این غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید.


nan-sir-1.jpg



مواد لازم :

  • سیر : ۴ حبه
  • نان باگت : یک عدد
  • جعفری و برگ سیر خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
  • کره : ۶۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه : هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر سیر: به مقدار دلخواه

nan-sir-4.jpg



طرز تهیه نان سیر با نان باگت :

برای شروع پخت نان سیر، کره را داخل ظرف مناسب ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب نمایید. سپس سیرها را رنده نموده و با مقدار کمی جعفری خرد شده به کره ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.


nan-sir-5.jpg



نمک، فلفل، پودر سیر و پنیر پارمزان را با یکدیگر مخلوط کرده و به موادی که در مرحله قبل آماده کردید اضافه نمایید و خوب هم بزنید.


nan-sir-6.jpg



حال نان باگت ها را دو سانتی برش دهید و قسمت وسط آنها را با انگشت کمی گود نمایید. سپس آنها را داخل سینی فر بچینید.


nan-sir-7.jpg



مواد آماده شده را روی نان ها بریزید.


nan-sir-8.jpg



سپس سطح نان ها را با پنیر پیتزا بپوشانید و در انتها باقیمانده جعفری و برگ سیر خرد شده را روی پنیر پیتزاها بپاشید.


nan-sir-9.jpg



سینی را داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم نموده اید، قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا روی نان ها طلایی شود.


nan-sir-10.jpg



حال می توانید نان سیرهای خوشمزه را نوش جان نمایید. توجه داشته باشید که این نوع نان را می توان همانند پیتزا تهیه نمود و به عنوان غذای وعده اصلی نیز مورد استفاده قرار داد.


nan-sir-3.jpg
nan-sir-2.jpg







منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا