طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم نان برتزل (Bretzel)

آب گرم (37 الی 43 درجه سانتیگراد)2 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه1 قاشق چایخوری
آرد5 الی 6 پیمانه
نمک1 قاشق غذاخوری
روغن کانولا2 قاشق چایخوری
جوش شیرین2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد بزرگ
طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
آب و شکر را داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که شکر حل شود. سپس مایه خمیر را داخل آن ریخته و مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا مایه خمیر ور آید.
سپس 1 پیمانه آرد به مواد اضافه کرده و با سر خمیر گیر همزن برقی و با دور کند، آن را مخلوط می کنیم. سپس نمک و 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و آنها را به مدت 30 ثانیه می زنیم تا تمامی مواد مخلوط شوند. خمیر را به مدت یک دقیقه و نیم با درجه متوسط همزن می زنیم. ½ پیمانه آرد دیگر می ریزیم و با درجه کند همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. اگر خمیر هنوز چسبنده و مرطوب بود، ½ پیمانه آرد دیگر به آن اضافه می کنیم و 30 ثانیه دیگر می زنیم تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و کمی ورز می دهیم.
%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B2%D9%84.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا