مواد لازم نان برتزل (Bretzel)
آب گرم (37 الی 43 درجه سانتیگراد)2 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه1 قاشق چایخوری
آرد5 الی 6 پیمانه
نمک1 قاشق غذاخوری
روغن کانولا2 قاشق چایخوری
جوش شیرین2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد بزرگ
طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
آب و شکر را داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که شکر حل شود. سپس مایه خمیر را داخل آن ریخته و مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا مایه خمیر ور آید.
سپس 1 پیمانه آرد به مواد اضافه کرده و با سر خمیر گیر همزن برقی و با دور کند، آن را مخلوط می کنیم. سپس نمک و 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و آنها را به مدت 30 ثانیه می زنیم تا تمامی مواد مخلوط شوند. خمیر را به مدت یک دقیقه و نیم با درجه متوسط همزن می زنیم. ½ پیمانه آرد دیگر می ریزیم و با درجه کند همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. اگر خمیر هنوز چسبنده و مرطوب بود، ½ پیمانه آرد دیگر به آن اضافه می کنیم و 30 ثانیه دیگر می زنیم تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و کمی ورز می دهیم.
آب گرم (37 الی 43 درجه سانتیگراد)2 پیمانه
شکر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه1 قاشق چایخوری
آرد5 الی 6 پیمانه
نمک1 قاشق غذاخوری
روغن کانولا2 قاشق چایخوری
جوش شیرین2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد بزرگ
طرز تهیه نان برتزل (Bretzel)
آب و شکر را داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که شکر حل شود. سپس مایه خمیر را داخل آن ریخته و مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا مایه خمیر ور آید.
سپس 1 پیمانه آرد به مواد اضافه کرده و با سر خمیر گیر همزن برقی و با دور کند، آن را مخلوط می کنیم. سپس نمک و 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و آنها را به مدت 30 ثانیه می زنیم تا تمامی مواد مخلوط شوند. خمیر را به مدت یک دقیقه و نیم با درجه متوسط همزن می زنیم. ½ پیمانه آرد دیگر می ریزیم و با درجه کند همزن به مدت 1 دقیقه می زنیم. اگر خمیر هنوز چسبنده و مرطوب بود، ½ پیمانه آرد دیگر به آن اضافه می کنیم و 30 ثانیه دیگر می زنیم تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار داده و کمی ورز می دهیم.