- عضویت
- 2016/08/02
- ارسالی ها
- 5,042
- امتیاز واکنش
- 53,626
- امتیاز
- 1,121
- محل سکونت
- کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
نان چای قزوین از جمله نان های پرطرفدار ایرانی می باشد.یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های قزوین بعد از باقلوا نان چای است که دستور آن را برای شما خوبان آماده کرده ام
![147653197185255-irannaz-com.jpg](http://www.irannaz.com/images/2016/10/147653197185255-irannaz-com.jpg)
مواد لازم نان چای قزوین:
آرد 300 گرم
روغن جامد 100 گرم
پودر شکر 100 گرم
ماست 70 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1/4قاشق چایخوری
مواد رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران غلیظ کمی کنجد به مقدار لازم
![147653197488426-irannaz-com.jpg](http://www.irannaz.com/images/2016/10/147653197488426-irannaz-com.jpg)
طرز تهیه نان چای قزوین:
ابتدا زرده ها را با وانیل و رنده لیمو با همزن حدود 3 دقیقه زده و سپس پودر شکر را اضافه کرده و حدود5 دقیقه میزنیم تا پوک و کرمی شود سپس ماست را اضافه کرده و بعد روغن را مخلوط میکنیم در انتها آرد و بکینگ پود را با هم مخلوط و الک کرده و اضافه میکنیم .
زیاد هم نمیزنیم و ورز نمیدهیم فقط در حد مخلوط شدن آرد کافیست چون خمیر به روغن میفتد و شیرینی کیفیتش را از دست میدهد . حالا میز کار را کمی آرد پاشیده خمیر را گذاشته و رویش نایلون می اندازیم و بعد با وردنه خمیر را حدود نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب زده و با لیسک آرام خمیر ها را برداشته
در سینی چرب شده با کمی فاصله چیده و برای رومال زرده و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی زده و کنجد میپاشیم و در فر 175 درجه تا زمانی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم سپس حرارت بالا را روشن کرده تا روی شیرینی ها هم طلایی شود .