طرز تهیه نان چای قزوین

  • شروع کننده موضوع ❤ASAL_M❤
  • بازدیدها 183
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
نان چای قزوین از جمله نان های پرطرفدار ایرانی می باشد.یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های قزوین بعد از باقلوا نان چای است که دستور آن را برای شما خوبان آماده کرده ام
147653197185255-irannaz-com.jpg

مواد لازم نان چای قزوین:

آرد 300 گرم

روغن جامد 100 گرم

پودر شکر 100 گرم

ماست 70 گرم

زرده تخم مرغ 3 عدد

وانیل 1/4قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری

رنده پوست لیمو یا پرتقال 1/4قاشق چایخوری

مواد رومال:

زرده تخم مرغ 1 عدد

زعفران غلیظ کمی کنجد به مقدار لازم
147653197488426-irannaz-com.jpg

طرز تهیه نان چای قزوین:

ابتدا زرده ها را با وانیل و رنده لیمو با همزن حدود 3 دقیقه زده و سپس پودر شکر را اضافه کرده و حدود5 دقیقه میزنیم تا پوک و کرمی شود سپس ماست را اضافه کرده و بعد روغن را مخلوط میکنیم در انتها آرد و بکینگ پود را با هم مخلوط و الک کرده و اضافه میکنیم .

زیاد هم نمیزنیم و ورز نمیدهیم فقط در حد مخلوط شدن آرد کافیست چون خمیر به روغن میفتد و شیرینی کیفیتش را از دست میدهد . حالا میز کار را کمی آرد پاشیده خمیر را گذاشته و رویش نایلون می اندازیم و بعد با وردنه خمیر را حدود نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب زده و با لیسک آرام خمیر ها را برداشته

در سینی چرب شده با کمی فاصله چیده و برای رومال زرده و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی زده و کنجد میپاشیم و در فر 175 درجه تا زمانی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم سپس حرارت بالا را روشن کرده تا روی شیرینی ها هم طلایی شود .​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا