طرز تهیه نان بربری در خانه با روشی ساده و آسان

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 107
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
نان بربری یکی از نان های اصیل ایرانی است که طعم و مزه بی نظیری دارد و می توان آن را یکی از پرطرفدارترین نان ها در ایران دانست. اگر شما نیز از علاقه مندان به نان بربری هستید پیشنهاد می کنیم در ادامه این مطلب همراه ما باشید و با طرز تهیه نان بربری خانگی آشنا شوید. دستور ارائه شده در این مطلب یکی از دستورات عالی و امتحان شده است که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان نیز قرار بگیرد.





در این مطلب قصد داریم به ارائه طرز تهیه نان بربری بپردازیم که می تواند پای ثابت همه سفره های صبحانه و همچنین دیگر وعده های غذایی باشد.


baking-bread-11.jpg



مواد لازم برای خمیر نان بربری :

  • خمیر مایه فوری : یک قاشق چای خوری پر
  • آرد : دو پیمانه
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • آب ولرم : دو لیوان

مواد لازم برای روی نان بربری :

  • آب : نصف پیمانه
  • شکر : یک قاشق چای خوری
  • آرد : یک قاشق چای خوری
  • روغن : یک قاشق چای خوری
  • کنجد یا سیاه دانه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه نان بربری خانگی در فر :

برای تهیه خمیر نان بربری، ابتدا مخمر و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کرده و ۵ دقیقه کنار بگذارید.


baking-bread-1.jpg



حال نمک و آرد را مخلوط کرده و به مخمر اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید.


baking-bread-2.jpg



برای یکدست شدن خمیر، آن را با دست ورز دهید. البته می توان این کار را با میکسر یا دستگاه خمیر زن نیز انجام داد.


baking-bread-3.jpg



حال ظرف پلاستیکی بزرگ تری انتخاب نموده و کف آن را با یک قاشق غذاخوری روغن چرب نمایید و سپس خمیر ورز داده شده را داخل آن قرار دهید. روی آن پوششی قرار دهید و ظرف را به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.


baking-bread-4.jpg



خمیر را در اندازه دلخواه جدا نموده و آن را به شکل بیضی روی سطح آرد پاشی شده پهن نمایید.


baking-bread-5.jpg



حال خمیرها را داخل سینی فر که کف آن را چرب نموده اید قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و مجددا اجازه دهید تا خمیر حدود یک ساعت استراحت کند و حجمش بیشتر شود.


baking-bread-6.jpg



در فاصله ایی که خمیر استراحت می کند می توانید مواد روی نان را آماده کنید. بدین منظور آرد، روغن، شکر و آب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که شروع به جوشیدن نماید. بعد از جوش بلافاصله از روی حرارت بردارید.


baking-bread-7.jpg



با کمک انگشتان دست خطوط موازی روی خمیرها ایجاد نمایید. (اندازه این خطوط و شکل آنها کاملا سلیقه ایی است)


baking-bread-8.jpg



حال روی خمیر را با استفاده از قلم موی خصوصی شیرینی پزی با مایعی که تهیه کرده اید بپوشانید و سپس روی سطح آن کنجد یا سیاه دانه بپاشید.


baking-bread-9.jpg



خمیر را در فر از قبل روشن شده قرار دهید و صبر کنید تا روی نان ها طلایی شود. سپس فر را خاموش نموده و نان ها را خارج کنید و نوش جان فرمایید.


baking-bread-10.jpg











منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا