طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه نان موز

مواد لازم برای تهیه نان موز
کره

یک قالب
موز رسیده
۳ عدد
تخم مرغ بزرگ
۲ عدد
آرد
۲ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
وانیل
۲ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین
یک قاشق چای‌خوری
نمک
نصف قاشق چای‌خوری
دارچین
نصف قاشق چای‌خوری​

روش تهیه

  • فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فانهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
  • قالب لوف یا همان قالب نان تست را با اسپری جداکننده و یا روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
  • کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و حدود یک دقیقه درون مایکرویو قرار دهید؛ اجازه دهید تا کره ذوب شود.
  • موزها را به کاسه اضافه کرده و با یک چنگال له کنید.

271859_639.jpg

  • در این مرحله وانیل و تخم‌ مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

271860_241.jpg

  • در ظرف دیگری آرد، شکر، جوش‌ شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
  • سپس این مواد آردی را به مواد موزی اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
  • خمیر آماده شده را درون قالب لوف ریخته و اجازه دهید ۴۵ الی ۵۵ دقیقه به خوبی بپزد.
  • در اواخر پخت یک خلال دندان درون نان فرو کنید؛ اگر مواد به آن نچسبید یعنی نان خوش‌مزه موزی به‌طور کامل پخته شده‌است.
نوش جان ...
نکته: به یاد داشته باشید هر چه موزی که در این دستورالعمل استفاده می‌کنید رسیده‌تر باشد، طعم بهتری به نان موزتان خواهد داد.

271856_402.jpg

نگهداری از نان

اگر می‌خواهید نان دلچسب موزی خود را فریز کنید، در ابتدا آن را روی یک بشقاب یا قفسه سیمی در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی سرد شود. سپس آن را در کیسه زیپ‌دار قرار داده و درب آن را به‌طور کامل ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. همچنین در زمان استفاده از نان، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. این فرآیند تقریبا ۲۴ ساعت زمان خواهد برد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا