- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خوب اینم سری دوم آموزشای شیرینی مخصوص عید نوروز!این سری فوق العاده شیرینی های ساده و سریعی هست و بیشترشون مختص عیده و معمولا زیاد توی عید دیدنی ها ازش استفاده میشه! ایشالا که دوست داشته باشید و برای عید تهیش کنید.
[/BCOLOR]
شیرینی مرنگ (پفکی)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- پودر شکر(یا شکر) :1لیوان
- سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود 3عدد تخم مرغ بزرگ)
- وانیل:1چهارم قاشق چایخوری
- هل:5عدد(پوست کنده و خرد شده)
- پودر کرم تارتار:1چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
طرز تهیه:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید .
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای 11 درجه سانتی گراد یا 230 درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا 10 دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد 20 دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف 1ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و 2 ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما 1 ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:
[/BCOLOR]
1)میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو،پسته،گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2)مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3)میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4)اگر به جای پودر شکر از شکر استفاده میکنید زمان هم زدنتون زیاد تر میشه.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5)اگر دوست داشتید میتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو،پسته،بادام یا گردو و هر چیز دیگری باشه!شکل زیر هم میتونه کمکتون کنه!
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]