غذاهای ارزان، پیشنهادی برای این روزهای سخت
برترین ها:
گرانی مواد غذایی را همگان امروز اذعان دارند. البته رفع و رجوع این دغدغه خیلی هم مشکل نیست فقط شاید نیاز باشد گاهی قید پلو و چلو و گوشت و ماهیچه را بزنید و دست کم ۳،۲ روزی در هفته را هم سالم تر بخورید و البته هم ارزان تر. در همین راستا در این مطلب با چند نوع از غذاهای ارزان شما را همراهی می کنیم تا هم گام موثری در هماهنگی دخل و خرج منزل برداشته باشید و هم اینکه کمی به سمت غذاهای سالم تر بروید.
1-
اشکنه کدو بادمجان
مواد لازم برای ۴ نفر
1. بادمجان وکدو را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
2. سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادمجان وکدو را بریزید و خوب سرخ کنید.
3. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی را رنده و همراه نعناع به مواد اضافه کنید
4. سپس کشک را رقیق کنید و داخل مواد بریزید و بگذارید بپزد و همراه نان میل کنید.
نکته آشپزی: به جای کشک رقیق می توانید از آب استفاده کنید.
برترین ها:
گرانی مواد غذایی را همگان امروز اذعان دارند. البته رفع و رجوع این دغدغه خیلی هم مشکل نیست فقط شاید نیاز باشد گاهی قید پلو و چلو و گوشت و ماهیچه را بزنید و دست کم ۳،۲ روزی در هفته را هم سالم تر بخورید و البته هم ارزان تر. در همین راستا در این مطلب با چند نوع از غذاهای ارزان شما را همراهی می کنیم تا هم گام موثری در هماهنگی دخل و خرج منزل برداشته باشید و هم اینکه کمی به سمت غذاهای سالم تر بروید.
1-
اشکنه کدو بادمجان
مواد لازم برای ۴ نفر
- بادمجان قلمی: ۵۰۰ گرم
- کدو سبز: ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- سیر: ۵ حبه
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- کشک: به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- نعناع خشک: ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن مایع: به میزان لازم
1. بادمجان وکدو را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
2. سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس بادمجان وکدو را بریزید و خوب سرخ کنید.
3. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی را رنده و همراه نعناع به مواد اضافه کنید
4. سپس کشک را رقیق کنید و داخل مواد بریزید و بگذارید بپزد و همراه نان میل کنید.
نکته آشپزی: به جای کشک رقیق می توانید از آب استفاده کنید.