میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی  ها

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 161
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کم کم سروکله میگوهای تازه پیدا میشود. اگر دلتان میخواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهریها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بیدردسر.

682844_956.jpg


مواد لازم برای 2 نفر


  • 300 گرم میگو
  • 1 عدد پیاز
  • 2 /1 پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • 1 ق س روغنزیتون

طرز تهیه:

1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

5. حالا کنجد و روغنزیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

6. مخلوط کنجد و روغنزیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا