- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
این سالاد بیشتر غذاست تا اینکه سالاد باشد. یک ظرف پراز مواد مغذی که بدن به آنها نیاز دارد به اضافه طعم و مزهای بینظیر . اگر مهمان گیاهخوار دارید این سالاد بهترین انتخاب است.
مواد لازم براي 2 نفر
مواد لازم برای سس
طرز تهیه:
1. ابتدا پاستا را در آب جوش، نمك و كمي روغن 12-10 دقيقه بجوشانید و آبكشي كنيد.
2. در تابه مناسبي روغن زيتون را بريزيد و بگذاريد روي حرارت ملايم گرم شود. سپس تره فرنگي و سير را اضافه كنيد و 3-2 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر به حرارت دادن ادامه دهيد .
3. در يك كاسه بزرگ، باقيمانده سبزيجات را با هم مخلوط كنيد و مواد سس را روي آنها بريزيد؛ به طوري كه سبزيجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزيجات پخته شده را بريزيد . در آخر پاستا را اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد. سالاد آماده است . براي تزئين سالاد مقداري مغز تخمه آفتابگردان هم روي سالاد بريزيد .
مواد لازم براي 2 نفر
- نصف يك بسته پاستاي فرمي
- 1 ق س روغن زيتون
- 1 دسته كوچك تره فرنگي ( خرد شود )
- 4 حبه سير (ريز خرد شود )
- 250 گرم مارچوبه تازه ( خرد شود)
- 2 عدد گوجه فرنگي (خرد شود )
- 2 عدد خيار ( با پوست خرد شود)
- 200 گرم اسفناج ( خلالي خرد شود)
- مقداری نمک
مواد لازم برای سس
- 2 ق س روغن زيتون بودار
- 3 ق س سركه بالزاميك
- 3 ق س مغز تخمه آفتابگردان
طرز تهیه:
1. ابتدا پاستا را در آب جوش، نمك و كمي روغن 12-10 دقيقه بجوشانید و آبكشي كنيد.
2. در تابه مناسبي روغن زيتون را بريزيد و بگذاريد روي حرارت ملايم گرم شود. سپس تره فرنگي و سير را اضافه كنيد و 3-2 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر به حرارت دادن ادامه دهيد .
3. در يك كاسه بزرگ، باقيمانده سبزيجات را با هم مخلوط كنيد و مواد سس را روي آنها بريزيد؛ به طوري كه سبزيجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزيجات پخته شده را بريزيد . در آخر پاستا را اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد. سالاد آماده است . براي تزئين سالاد مقداري مغز تخمه آفتابگردان هم روي سالاد بريزيد .