طرز تهیه “دیبیجا” از غذاهای محلی گیلانی ها

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 126
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “دیبیجا” از غذاهای محلی گیلانی ها
%D8%AF%DB%8C%D8%A8%DB%8C%D8%AC%D8%A7.jpg

“دیبیجا” یک غذای گیلانی با ماهی است که می توانید برای یک وعده غذایی بسیار مناسب باشد.با ما همراه باشید.

مواد لازم برای دیبیجا
  • تخم مرغ :3عدد
  • اشپل (ماهی سفید) :1عدد
  • انار (دان شده) : نصف پیمانه
  • کره : 100گرم
  • برگ سیر : یک دسته
  • گلپر : 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

%D8%AF%DB%8C%D8%A8%DB%8C%D8%AC%D8%A7.jpg


طرز تهیه دیبیجا
ابتدا اشپل را درخل کاسه ای بریزد و پوست رویی آن را جدا کنید و با چنگال آن را دانه دانه کنید.برگ سیر را هم پس از شستن ، به اندازه های 2 سانتی متری خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود

اشپل ماهی را داخل تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند ،بعد آنها را از تابه خارج کنید و برگ سیر را داخل تابه تفت دهید.بعد از اینکه برگ سیر نرم شد اشپل را مجددا داخل تابه بریزید . انار و گلپر را هم به اشپل اضافه کنید .تا طعم خوبی بگیرد.

در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با مقداری نمک وفلفل مخلوط کنید و به اشپل ها اضافه کنید تا سفت شود.بعد از اینکه یک طرف سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید و سرخ کنید.

دیبیجای آماده شده را با برنج کته و آب نارنج تازه میل کنید.

این غذا را معمولا با چلوکباب ، مغز گردو ، باقالی و زیتون پروده سرو میکنند.

نکات

1. سعی کنید تا حد ممکن از روغن کمی استفاده کنید چون اشپل خودش حاوی روغن زیادی است.
2. در شمال کشور معمولا آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می کنند .

نکات تکمیلی در مورد دیبیجا

دیبیجا جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
دیبیجا را می توانید در وعده شام - پیش غذا -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا