ورقه گیلکی
نوعی کوکوی بادمجان گیلکی به نام " ورقه گیلکی " که همراه با کته میل می شود از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود. مواد اولیه ای که در تهیه این غذا به کار بـرده می شود شامل بادمجان، روغن، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه می باشد. این غذا با بوی مطبوعی که دارد بسیار اشتها برانگیز است و روش پخت بسیار آسانی دارد.
گمج کباب
خورش گمج کباب از آن دسته خورش های لذیذ و مجلسی استان گیلان می باشد که با شنیدن نام آن ممکن است در انتظار یک نوع کباب باشید ولی نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که " گمج کباب " نوعی خورش گیلانی می باشد که با استفاده از سبزیجات محلی همچون چوچاق تهیه می شود و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. در پخت این غذا موادی همچون گردو آسیاب شده، پیاز، سبزی خرد شده، رب انار، آب انار ترش، فیله گوساله، نمک، فلفل و زرد چوبه به کار می رود.
املت گیلانی یا پنیر برشته
" پنیر برشته " جزو غذاهای جذاب گیلک ها به شمار می رود این غذا به قدری خوشمزه است که در شهرهای مختلف شمال کشور با کمی تغییر درست می شود. از موادی که در تهیه این غذای خوشمزه بکار می رود می توان به پنیر سفید یا لیقوان، تخم مرغ، روغن، سیر، شوید خشک، زردچوبه، نمک و فلفل اشاره کرد.
نوعی کوکوی بادمجان گیلکی به نام " ورقه گیلکی " که همراه با کته میل می شود از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود. مواد اولیه ای که در تهیه این غذا به کار بـرده می شود شامل بادمجان، روغن، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه می باشد. این غذا با بوی مطبوعی که دارد بسیار اشتها برانگیز است و روش پخت بسیار آسانی دارد.
گمج کباب
خورش گمج کباب از آن دسته خورش های لذیذ و مجلسی استان گیلان می باشد که با شنیدن نام آن ممکن است در انتظار یک نوع کباب باشید ولی نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که " گمج کباب " نوعی خورش گیلانی می باشد که با استفاده از سبزیجات محلی همچون چوچاق تهیه می شود و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. در پخت این غذا موادی همچون گردو آسیاب شده، پیاز، سبزی خرد شده، رب انار، آب انار ترش، فیله گوساله، نمک، فلفل و زرد چوبه به کار می رود.
املت گیلانی یا پنیر برشته
" پنیر برشته " جزو غذاهای جذاب گیلک ها به شمار می رود این غذا به قدری خوشمزه است که در شهرهای مختلف شمال کشور با کمی تغییر درست می شود. از موادی که در تهیه این غذای خوشمزه بکار می رود می توان به پنیر سفید یا لیقوان، تخم مرغ، روغن، سیر، شوید خشک، زردچوبه، نمک و فلفل اشاره کرد.