- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
زمانی بود وقتی هـ*ـوس خوردن بعضی از غذاها که به سرمان میزد باید ماشین را آتش میکردیم و راه میافتادیم به سمت آن رستورانی که در پخت آن غذای خاص تخصص داشت. حالا همه چیز فرق کرده. تخصص وارد خانههای ما شده است. باور ندارید؟
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم
16 ) برگر لوبیای چشم بلبلی
سیصد گرم سـ*ـینه مرغ را چرخ کنید و داخل ظرفی بریزید. دو پیمانه لوبیا چشمبلبلی پخته را داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شوند، سپس به مرغ اضافه کنید. دو قاشق سس باربکیو، یک عدد تخممرغ، یک سوم پیمانه پودر سوخاری، دو قاشق سوپخوری جعفری خردشده، یکچهارم قاشق چایخوری جوز هندی و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه برگر آماده شود.
مایه را به اندازههای دلخواه تقسیم کنید، هر قسمت را به شکل برگر درآورید و داخل روغن سرخ کنید. در این فاصله یکدوم پیمانه سس مایونز را با یک قاشق سوپخوری سس خردل، دو قاشق سوپخوری آبلیمو، یک قاشق چایخوری ترخون خردشده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن کنجد هم بریزید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود. نانهای همبرگری را آغشته به مقداری سس کنید و سپس برگرها را داخل آنها قرار دهید. مقداری سبزی مورد علاقهتان را هم بریزید. حالا میتوانید ساندویچها را سرو کنید.
به عنوان مثال همین درست کردن همبرگر؛ از وقتی یادمان است همبرگر را در همبرگر فروشی میخوردیم و بعد از آن هم از همبرگرهای آماده کارخانهای استفاده میکردیم، ولی حالا خودمان میتوانیم دست به کار شویم و خوشمزهترین همبرگرها را با همین دستان هنرمندمان بپزیم
16 ) برگر لوبیای چشم بلبلی
سیصد گرم سـ*ـینه مرغ را چرخ کنید و داخل ظرفی بریزید. دو پیمانه لوبیا چشمبلبلی پخته را داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شوند، سپس به مرغ اضافه کنید. دو قاشق سس باربکیو، یک عدد تخممرغ، یک سوم پیمانه پودر سوخاری، دو قاشق سوپخوری جعفری خردشده، یکچهارم قاشق چایخوری جوز هندی و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه برگر آماده شود.
مایه را به اندازههای دلخواه تقسیم کنید، هر قسمت را به شکل برگر درآورید و داخل روغن سرخ کنید. در این فاصله یکدوم پیمانه سس مایونز را با یک قاشق سوپخوری سس خردل، دو قاشق سوپخوری آبلیمو، یک قاشق چایخوری ترخون خردشده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن کنجد هم بریزید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود. نانهای همبرگری را آغشته به مقداری سس کنید و سپس برگرها را داخل آنها قرار دهید. مقداری سبزی مورد علاقهتان را هم بریزید. حالا میتوانید ساندویچها را سرو کنید.