- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت قرمز برای کودکان بسیار مفید و لازم است، عدس هم به عنوان ماده غذایی سرشار از آهن باید در دستور غذایی تان قرار بگیرد. در این مطلب طرز تهیه نوعی غذا با گوشت و عدس را به شما آموزش داده ایم که با ادویه های مختلف فوق العاده خوش طعم شده است.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
- 200 گرم گوشت گوسفندی
- 8 تا 10 ق س عدس
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1 ق چ پودر زنجبیل
- 1 ق چ زیره سبز
- 1 ق س آرد گندم
- 4 ق س روغن
- نمک به میزان لازم
- 2 ق چ پودر فلفل قرمز
- 2 /1 ق چ زردچوبه
- پودر کاری به میزان دلخواه
- گشنیز برای تزیین
- 2 پیمانه آب
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![985114_507.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/14/985114_507.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد. مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکههای گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانههای زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید. سپس آرد را کمکم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوهای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانهتان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود میگیرد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید. [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد. مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکههای گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانههای زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید. سپس آرد را کمکم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوهای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانهتان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود میگیرد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید. [/BCOLOR]