طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی شده غذایی مجلسی و سنتی
Rice-fields.jpg

طرز تهیه رشته پلو با مرغ

رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای رسمی بوده و معمولا آن را برای شب بله برون و شب عید نوروز تهیه می کردند.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با مرغ
برنج 3 پیمانه
رشته 2 پیمانه
سـ*ـینه مرغ نصف یک سـ*ـینه
پیاز 2 عدد متوسط برای پیاز داغ
پیاز 1عدد برای تفت دادن مرغ
ادویه کاری و نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری خوری
کشمش بمیزان لازم
روغن حیوانی بمیزان لازم



دستور پخت رشته پلو با مرغ
سـ*ـینه مرغ را نگینی درشت خرد کرده و با ادویه، نمک ، فلفل سیاه و زعفران و پیاز تفت دهید.

نصف لیوان آب اضافه کرده ، بگذارید با حرارت کم 2 ساعت بپزد و آب مرغ کشیده شود.
بعد پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. این پیاز داغ باید خیلی نرم و خیلی کم طلایی شود.
برنج را داخل آب در حال جوشیدن قابلمه می ریزیم.

قبل از اینکه برنج را آبکش کنیم در حد چند ثانیه رشته ها رو خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.

چند ثانیه بعد برنج و رشته را آبکش کرده و سپس دم می کنیم.

مقداری کشمش را داخل 2 قاشق روغن حیوانی و با حرارت کم تفت می دهیم تا کشمش ها پف نکند.

با کشمش و پیاز داغ و مرغ رو روی رشته پلو را تزیین کرده و سرو می کنیم.


نوش جان


منیع:اینستا نهال آدینه

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا