طرز تهیه رشته خشکار شیرینی سنتی استان گیلان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 92
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ashpazi-116.jpg

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد گندم یک لیوان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد برنج یک لیوان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اب یا شیر دولیوان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ارد هارو الک میکنیم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
واب یا شیر رو اضافه کرده حسابی بهم میزنیم از صافی چند بار رد میکنیم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بعد مایع حاصل رو توی ظرف مخصوص پخش رشته ها میریزیم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میتونیم برای اینکه رشته ها رنگی بشن توش زعفرون بریزیم .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خوب این وسیله ای که مشاهده میفرمایید اختراع مادر منه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مادرم ظرف وایتکس رو برداشته سرش رو سه تا سوراخ کرده ازین سر فنتل دوچرخه وصل کرده توش مایع اون که گفتم میریزه تو تابه بصورت تور نازک اون مواد رو میریزه در انتها یکم که موند گرفت تور هارو جمع میکنه هر کدوم رو یه تا میکنه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توش مخلوط شکر و دارچین و پودر گردو اضافه میکنه .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میشه پودر پسته و پودر نارگیل هم زد
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فقط گردو ها درشت نباشن
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.در انتها حسابی تور هارو میپیچونه تا شبیه عکس بالا بشن
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تو روغن سرخ میکنن .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
وشیره ای درست میکنن .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
از اب و شکر و دارچین که رو اجاق گاز قوام اومده
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا