- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد گندم یک لیوان
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد برنج یک لیوان
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اب یا شیر دولیوان
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ارد هارو الک میکنیم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
واب یا شیر رو اضافه کرده حسابی بهم میزنیم از صافی چند بار رد میکنیم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بعد مایع حاصل رو توی ظرف مخصوص پخش رشته ها میریزیم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میتونیم برای اینکه رشته ها رنگی بشن توش زعفرون بریزیم .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خوب این وسیله ای که مشاهده میفرمایید اختراع مادر منه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مادرم ظرف وایتکس رو برداشته سرش رو سه تا سوراخ کرده ازین سر فنتل دوچرخه وصل کرده توش مایع اون که گفتم میریزه تو تابه بصورت تور نازک اون مواد رو میریزه در انتها یکم که موند گرفت تور هارو جمع میکنه هر کدوم رو یه تا میکنه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توش مخلوط شکر و دارچین و پودر گردو اضافه میکنه .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میشه پودر پسته و پودر نارگیل هم زد
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
فقط گردو ها درشت نباشن
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.در انتها حسابی تور هارو میپیچونه تا شبیه عکس بالا بشن
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تو روغن سرخ میکنن .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
وشیره ای درست میکنن .
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
از اب و شکر و دارچین که رو اجاق گاز قوام اومده
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
.
[/BCOLOR]