- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
یک آش رشته فوق العاده خوشمزه که سریع هم آماده میشه رو براتون آموزش دادم. در کمتر از یک ساعت می تونید درستش کنید.
مواد لازم:
مواد لازم:
- نعناع خشک به میزان لازم
- کشک به میزان لازم
- آب به میزان لازم
- حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس و ماش ) از هر کدام یک پیمانه
- سبزی آش (تره، شوید، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
- روغن به میزان لازم
- سیر یک بوته
- پیاز بزرگ 2 عدد
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- رشته آشی 200 گرم
- نمک و زرد چوبه به میزان لازم
![906148_475.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906148_475.jpg)
طرز تهیه:
1-تو اینجا روشی رو بهتون واسه پخت یه آش رشته خوش طعم میگم که لازم نیست ساعتها رو اجاق بجوشه و خواصش کمتر بشه.
2-قبل از شروع هر کاری یه قابلمه رو تا نیمه آب میریزیم و میذاریم تا آب به جوش بیاد.
![906149_782.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906149_782.jpg)
3-مواد اولیه رو آماده کرده ودم دست میذاریم.
![906150_858.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906150_858.jpg)
4-پیازها رو خرد کرده و بدون روغن رو حرارت ملایم قرار میدیم تا آبش کشیده بشه.
![906151_536.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906151_536.jpg)
5-بعد که آبش تموم شد روغن رو اضافه میکنیم و میذاریم تا طلایی بشه.
![906152_673.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906152_673.jpg)
6-که پیاز های من یه کم زیاد طلایی شد.
![906153_890.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906153_890.jpg)
7-بعد پیازها رو از روغن در میاریم تو یه ظرف دیگه میریزیم ،اینم تا یادم نرفته بگم که مقداری از پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ رو واسه تزیین نگه میداریم.
8-تو یه تابه دیگه کمی روغن ریخته و سپس چند قاشق نعناع رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و حرارت را خاموش می کنیم.
![906154_398.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906154_398.jpg)
9-برای اینکه زیاد ظرف کثیف نکنیم تو همون تابه که پیاز رو سرخ کرده بودیم سیر رو داخل روغن داغ رنده می کنیم و بهش کمی زرد چوبه میزنیم و تفت میدیم.
![906155_760.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906155_760.jpg)
10-بعد اون دو قاشق آرد رو ریخته و خیلی کم تفت میدیم.
![906156_544.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906156_544.jpg)
![906157_126.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906157_126.jpg)
11-و دو قاشق از نعناع داغ و دو قاشق از پیاز داغ رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.
![906158_403.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906158_403.jpg)
![906159_613.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906159_613.jpg)
12-حالا آب که در حال جوش بود حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه میریزیم و میذاریم تاده دقیقه بجوشه.
![906160_270.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906160_270.jpg)
13-بعد سبزی رو هم بهش اضافه میکنیم.
![906161_763.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906161_763.jpg)
14-دوباره میذاریم تا بجوشه وقتی که جوش اومد پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و آرد رو که تفت داده بودیم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.
![906162_972.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906162_972.jpg)
15-و میذاریم تا بیست دقیقه بجوشه.
![906163_174.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906163_174.jpg)
16-بعد ده دقیقه آخر هم رشته رو اضافه میکنیم.
![906164_618.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906164_618.jpg)
17-و میذاریم تا جا بیفته.
![906165_239.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906165_239.jpg)
18-بعد هم که تو ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
![906166_415.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/14/906166_415.jpg)
نکته:
1-اگه دوست داشتین میتونید مواد آش از جمله سبزی و حبوبات و همچنین رشته رو کمتر یا بیشتر بریزین. (اسفناج و تره بیشتر باشه خوبه)
2-من این آموزش رو دو سال پیش از خانم گل آور مربی خوب آشپزی از شبکه تهران یاد گرفتم.
3-اگه حبوبات تو فریزر داشته باشید تو مواقع اضطراری که یه مهمون سرزده دارین زود میتونین درستش کنین.
4-امیدوارم این آش رو درست کنین از خوردنش لـ*ـذت ببرید.