طرز تهیه آش رشته 40 دقیقه‌ای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 156
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
یک آش رشته فوق العاده خوشمزه که سریع هم آماده میشه رو براتون آموزش دادم. در کمتر از یک ساعت می تونید درستش کنید.

مواد لازم:
  • نعناع خشک به میزان لازم
  • کشک به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس و ماش ) از هر کدام یک پیمانه
  • سبزی آش (تره، شوید، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
  • روغن به میزان لازم
  • سیر یک بوته
  • پیاز بزرگ 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • رشته آشی 200 گرم
  • نمک و زرد چوبه به میزان لازم

906148_475.jpg


طرز تهیه:

1-تو اینجا روشی رو بهتون واسه پخت یه آش رشته خوش طعم میگم که لازم نیست ساعتها رو اجاق بجوشه و خواصش کمتر بشه.

2-قبل از شروع هر کاری یه قابلمه رو تا نیمه آب میریزیم و میذاریم تا آب به جوش بیاد.

906149_782.jpg


3-مواد اولیه رو آماده کرده ودم دست میذاریم.

906150_858.jpg


4-پیازها رو خرد کرده و بدون روغن رو حرارت ملایم قرار میدیم تا آبش کشیده بشه.

906151_536.jpg


5-بعد که آبش تموم شد روغن رو اضافه میکنیم و میذاریم تا طلایی بشه.

906152_673.jpg


6-که پیاز های من یه کم زیاد طلایی شد.

906153_890.jpg


7-بعد پیازها رو از روغن در میاریم تو یه ظرف دیگه میریزیم ،اینم تا یادم نرفته بگم که مقداری از پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ رو واسه تزیین نگه میداریم.

8-تو یه تابه دیگه کمی روغن ریخته و سپس چند قاشق نعناع رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و حرارت را خاموش می کنیم.

906154_398.jpg


9-برای اینکه زیاد ظرف کثیف نکنیم تو همون تابه که پیاز رو سرخ کرده بودیم سیر رو داخل روغن داغ رنده می کنیم و بهش کمی زرد چوبه میزنیم و تفت میدیم.

906155_760.jpg


10-بعد اون دو قاشق آرد رو ریخته و خیلی کم تفت میدیم.

906156_544.jpg


906157_126.jpg


11-و دو قاشق از نعناع داغ و دو قاشق از پیاز داغ رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.

906158_403.jpg


906159_613.jpg


12-حالا آب که در حال جوش بود حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه میریزیم و میذاریم تاده دقیقه بجوشه.

906160_270.jpg


13-بعد سبزی رو هم بهش اضافه میکنیم.

906161_763.jpg


14-دوباره میذاریم تا بجوشه وقتی که جوش اومد پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و آرد رو که تفت داده بودیم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

906162_972.jpg


15-و میذاریم تا بیست دقیقه بجوشه.

906163_174.jpg


16-بعد ده دقیقه آخر هم رشته رو اضافه میکنیم.

906164_618.jpg


17-و میذاریم تا جا بیفته.

906165_239.jpg


18-بعد هم که تو ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.

906166_415.jpg


نکته:

1-اگه دوست داشتین میتونید مواد آش از جمله سبزی و حبوبات و همچنین رشته رو کمتر یا بیشتر بریزین. (اسفناج و تره بیشتر باشه خوبه)

2-من این آموزش رو دو سال پیش از خانم گل آور مربی خوب آشپزی از شبکه تهران یاد گرفتم.

3-اگه حبوبات تو فریزر داشته باشید تو مواقع اضطراری که یه مهمون سرزده دارین زود میتونین درستش کنین.

4-امیدوارم این آش رو درست کنین از خوردنش لـ*ـذت ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا