7 سُس خوشمزه؛ یکی از یکی راحت‌تر

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 622
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]سـ*ـینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که همه دوستش دارند. منتها اینکه بدانید چگونه طعم‌دارش کرده و از بی‌مزگی درش بیاورید، معمولا کار آسانی نیست. در این مطلب دستور تهیه هفت سس آسان و یک دقیقه‌ای وجود دارد که یکی از یکی راحت‌تر و خوشمزه‌تر است.[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001853_734.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ابتدا دو تکه بزرگ سـ*ـینه مرغ بدون استخوان را برداشته و نمک و فلفل و سپس روغن زیتون بزنید. بعد تابه چدنی را حسابی داغ کنید و آنها را بدون اضافه کردن روغن در تابه بگذارید و هر طرف را حدود شش دقیقه گریل نمایید. سپس مرغ‌ها را برداشته و با یکی از سس‌های زیر سرو کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. سس پرتقال
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001854_810.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نصف فنجان آب پرتقال، کمی آویشن خشک و یک قاشق چای‌خوری خردل را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. سس بالزامیک و کرن بری
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001861_571.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
¼ فنجان آب مرغ را با ¼ فنجان سرکه بالزامیک و دو قاشق غذاخوری کرن بری (قابل تهیه از خشکبار فروشی های معتبر) مخلوط کرده و همه را در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو نمایید.​
[/BCOLOR]

[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سس خامه‌ و قارچ
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001856_366.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک فنجان آب مرغ را به همراه دو قاشق غذاخوری قارچ خشک ریز شده در مایکروویو گذاشته و بگذارید حسابی داغ شود. سپس مخلوط را در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد چهار قاشق چای‌خوری خامه اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو نمایید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. سس لیمو و کِیپر (خاویار گیاهی)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001857_902.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
دو قاشق غذاخوری آب لیمو، شش قاشق غذاخوری آب مرغ و چهار قاشق چای‌خوری کیپر را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. سس خامه و خردل
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نصف فنجان آب مرغ و چهار قاشق چای‌خوری دانه خردل را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد چهار قاشق چای‌خوری خامه اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.​
[/BCOLOR]

[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. سس گوجه فرنگی و ترخون
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001859_356.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نصف شش قاشق غذاخوری آب مرغ و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید، ¼ فنجان گوجه فرنگی ریز شده و یا چیپس گوجه فرنگی و البته کمی ترخون را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. سس پسته و شیره افرا
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1001860_278.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دو قاشق غذاخوری سرکه سیب، ¼ فنجان آب مرغ و دو قاشق غذاخوری پسته را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چای‌خوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
132
بالا