- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]سـ*ـینهی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراکهای کم کالری و دم دستی است که همه دوستش دارند. منتها اینکه بدانید چگونه طعمدارش کرده و از بیمزگی درش بیاورید، معمولا کار آسانی نیست. در این مطلب دستور تهیه هفت سس آسان و یک دقیقهای وجود دارد که یکی از یکی راحتتر و خوشمزهتر است.[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1001853_734.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001853_734.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
ابتدا دو تکه بزرگ سـ*ـینه مرغ بدون استخوان را برداشته و نمک و فلفل و سپس روغن زیتون بزنید. بعد تابه چدنی را حسابی داغ کنید و آنها را بدون اضافه کردن روغن در تابه بگذارید و هر طرف را حدود شش دقیقه گریل نمایید. سپس مرغها را برداشته و با یکی از سسهای زیر سرو کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. سس پرتقال
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001854_810.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001854_810.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
نصف فنجان آب پرتقال، کمی آویشن خشک و یک قاشق چایخوری خردل را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. سس بالزامیک و کرن بری
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001861_571.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001861_571.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
¼ فنجان آب مرغ را با ¼ فنجان سرکه بالزامیک و دو قاشق غذاخوری کرن بری (قابل تهیه از خشکبار فروشی های معتبر) مخلوط کرده و همه را در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو نمایید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سس خامه و قارچ
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001856_366.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001856_366.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
یک فنجان آب مرغ را به همراه دو قاشق غذاخوری قارچ خشک ریز شده در مایکروویو گذاشته و بگذارید حسابی داغ شود. سپس مخلوط را در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد چهار قاشق چایخوری خامه اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو نمایید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. سس لیمو و کِیپر (خاویار گیاهی)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001857_902.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001857_902.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
دو قاشق غذاخوری آب لیمو، شش قاشق غذاخوری آب مرغ و چهار قاشق چایخوری کیپر را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. سس خامه و خردل
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نصف فنجان آب مرغ و چهار قاشق چایخوری دانه خردل را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد چهار قاشق چایخوری خامه اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. سس گوجه فرنگی و ترخون
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001859_356.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001859_356.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
نصف شش قاشق غذاخوری آب مرغ و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید، ¼ فنجان گوجه فرنگی ریز شده و یا چیپس گوجه فرنگی و البته کمی ترخون را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. سس پسته و شیره افرا
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]![1001860_278.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/29/1001860_278.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دو قاشق غذاخوری سرکه سیب، ¼ فنجان آب مرغ و دو قاشق غذاخوری پسته را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
[/BCOLOR]