طرز تهیه کیک سیب با سُس شیر و تخم مرغ

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 131
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وب‌سایت سوران: سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • جوز (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
  • میخک (پودر) 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای 200 گرم
  • شکر 225 گرم
  • کره (نرم شده) 225 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) 3 عدد
  • گردو (خرد شده) 115 گرم
  • زنجبیل (خرد شده) 1/3 فنجان
  • کران بری (کران بری خشک یا کشمش) 1/2 فنجان
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1041167_131.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا