سُس قارچ، مخصوص غذاهای گوشتی و سبزیجات

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 63
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • آبلیمو به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • كره به میزان لازم
  • ماست (چكیده و خامه ای) 2قاشق غذاخوری
  • شیر به میزان لازم
  • خامه (غلیظ و خیلی سفت) 300گرم
  • قارچ 300گرم
  • پیاز 2عدد
  • پودر سیر 2قاشق مرباخوری

1125438_324.jpg



طرز تهیه :

1-ابتدا پیاز را رنده كرده و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب سرخ كنید تا طلایی شود.

2-قارچ را درشت خرد كرده و داخل مقداری آبلیمو و نمك و آب بخوابانید تا رنگ آن سفید شود(15دقیقه تا نیم ساعت)سپس آن را شسته و به پیاز اضافه كنید و خوب تفت دهید تا قارچ آب بیندازد.

3-ماست و نصف خامه را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوط كن بریزید و كمی یكنواخت كنید .برای آنكه مخلوط شما كمی شل شود به آن به میزان دلخواه شیر بیفزایید.مخلوط قارچ و پیاز را به مخلوط كن اضافه كرده و خوب هم بزنید.در انتها نمك،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه دلخواه را به سس اضافه كرده و باز مخلوط كنید.

4-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید و پس از اینکه گرم شد باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

نكات:

1-این سس را با هرنوع غذایی با گوشت سفید و قرمز و همچنین غذای گیاهی یا مخلوط گوشت و سبزیجات میتوان سرو كرد.

2-نكته بسیار بسیار مهم در طبخ این سس حرارت است. دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد و سس شما را خراب میكند.

3-اضافه كردن پودر سیر اختیاری است میتوانید به جای آن از سیر یا موسیر یا پودر موسیر استفاده كنید یا آن را حذف كنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا