آموزش مرحله به مرحله تهیه خوراک مرغ با سس قارچ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در صورتی که طرفدار غذاهایی که با مرغ درست میشن هستین، اصلا این مطلب رو از دست ندین چون میخوایم طرز تهیه یه خوراک مرغ خوشمزه و خامه ای و البته پرکالری رو بهتون بگیم که میتونین اون رو به تنهایی یا همراه نون و یا پاستا میل کنین و از طعم و مزه اش لـ*ـذت ببرین.

1812142_146.jpg

مواد لازم

  • ۱ عدد سـ*ـینه مرغ بدون استخوان
  • ۲۰۰ گرم قارچ خام
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
  • ۱ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
  • ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل
1812143_430.jpg

مراحل تهیه

1. ابتدا سـ*ـینه مرغ رو از طول به دو قسمت مساوی میبریم و بعد با یه بیفتک کوب میکوبیمش تا نازک تر و نرم بشه.

1812144_367.jpg




2. حالا دو طرف سـ*ـینه مرغ رو به نمک و فلفل آغشته میکنیم و داخل ماهیتابه ای که روغن زیتونمون رو داخلش ریختیم سرخشون میکنیم.

1812145_116.jpg


3. دو طرف مرغ رو طلایی کرده و خوب مغز پختش میکنیم و بعد مرغ هارو از داخل ماهیتابه در میاریم.

1812146_555.jpg


4. حالا قارچ هایی که خورد کردیم رو داخل همون ماهیتابه ریخته بهشون کمی نمک میزنیم و تفت میدیم تا بپزن و نرم بشن و آبشون هم تقریبا کشیده بشه.

1812147_989.jpg


5. بعد قارج هارو هم درمیاریم و داخل همون ماهیتابه کره و سیری که داشتیم رو میریزیم و سیر رو با کره کمی تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه.

1812148_465.jpg


6. حالا آرد رو به سیر و کره اضافه کرده و خوب با هم مخلوطشون میکنیم و در نهایت آب مرغ رو میریزیم و سریعا مخلوطشون میکنیم تا آرد گوله نشه.

1812149_810.jpg


7. بهتره مخلوط کردن موادرو با یه همزن دستی انجام بدیم تا مطمئن باشیم مخلوطمون یکنواخت میشه و هیچ آردی حل نشده باقی نمیمونه.

1812150_115.jpg


8. حالا خامه و پنیر پارمزان رو هم میریزیم و باز با همزن خوب همشون میزنیم تا مخلوطمون یکنواخت بشه.

1812151_543.jpg


9. در نهایت اجازه میدیم تا سسمون با حرارت ملایم بپزه تا جا بیوفته و قوام بیاد.

1812152_214.jpg


10. آخر کار مرغ سرخ شده و قارچ پخته رو اضافه میکنیم و میذاریم یکی دو دقیقه دیگه روی حرارت بمونن و بعد با جعفری تزیین کرده سرو میکنیم … نوش جان.

1812153_697.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا