آموزش مرحله به مرحله تهیه تارت موز

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 203
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ین هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.

1499831_422.jpg


مواد لازم برای خمیر تارت:

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲۲۵ گرم آرد
  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری آب
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • کمی نمک

مواد لازم برای داخل تارت:

  • ۲ عدد موز
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳۰ گرم کره
  • ۶۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو

مواد لازم برای روی تارت:

  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
1499818_210.jpg


دستور تهیه تارت موز

کره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده های نان شود.

1499819_272.jpg


1499820_147.jpg


تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.

1499821_309.jpg


خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۵ میلیمتر صاف کنید.

1499822_801.jpg


بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار دهید.

1499823_466.jpg


برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.

1499824_962.jpg



روش تهیه مواد داخل تارت

1499825_872.jpg


کره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.

1499826_281.jpg


تخم مرغ ها را بزنید و ۱ قاشق چای خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.

1499827_922.jpg


مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موزها را له کنید و به تاوه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.

1499828_194.jpg


سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.

1499829_249.jpg


برای درست کردن مواد خامه ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.

قالب را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود.

1499830_963.jpg


اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا