قارچ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی خصوصا بین کودکان و نوجوانان دارد، قارچ سوخاری را می توان خیلی سریع آماده نمود و از طعم خاص و ویژه آن لـ*ـذت برد. در ادامه طرز تهیه قارچ سوخاری را به صورت مرحله به مرحله و کامل معرفی می نماییم که امیدواریم این دستور عالی و فوق العاده برای شما عزیزان نیز مفید باشد. پس تا پایان همراه ما باشید و نهایت استفاده را از این دستور پخت ببرید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :
طرز تهیه قارچ سوخاری :
برای داشتن قارچ پفکی خوشمزه با ظاهری زیبا نباید قارچ ها را بشویید، چون شستن باعث می شود قارچ ها همچون اسفنج، آب را جذب کنند و قارچ سوخاری شما حالت خمیری شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بهتر است از قارچ های بسته بندی استفاده نمایید تا بهتر و سالم تر باشند.
قارچ ها را با دستمال نمدار پاک کنید، سپس پوست نازک آن را با چاقوی تیز بگیرید. حال در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه ها و پودر سر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حال قارچ ها را داخل تخم مرغ زده و سپس به آرد سفید یا آرد سوخاری و مجدد در تخم مرغ بزنید. در پایان لازم است که قارچ ها را در پودر سوخاری بزنید و بعد در روغن داغ و شناور سرخ نمایید و سپس نوش جان کنید.
منبع:هنر در خانه
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :
- قارچ : نیم کیلو
- آرد سوخاری یا آرد سفید معمولی : یک لیوان
- پودر سوخاری : یک لیوان
- نمک، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم
- تخم مرغ : دو عدد
- پودر سیر : به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری :
برای داشتن قارچ پفکی خوشمزه با ظاهری زیبا نباید قارچ ها را بشویید، چون شستن باعث می شود قارچ ها همچون اسفنج، آب را جذب کنند و قارچ سوخاری شما حالت خمیری شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بهتر است از قارچ های بسته بندی استفاده نمایید تا بهتر و سالم تر باشند.
قارچ ها را با دستمال نمدار پاک کنید، سپس پوست نازک آن را با چاقوی تیز بگیرید. حال در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه ها و پودر سر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حال قارچ ها را داخل تخم مرغ زده و سپس به آرد سفید یا آرد سوخاری و مجدد در تخم مرغ بزنید. در پایان لازم است که قارچ ها را در پودر سوخاری بزنید و بعد در روغن داغ و شناور سرخ نمایید و سپس نوش جان کنید.
منبع:هنر در خانه