- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]سپیده رسولی: اشترودل نوعی غذای اتریشی است که مواد دلخواه، درون ورقه نازکی از خمیر، لوله می شوند.
• مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مدت زمان پخت: 25 دقیقه
• میزان سرو: 4 نفر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
• مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مدت زمان پخت: 25 دقیقه
• میزان سرو: 4 نفر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- کره: 2 ق س
- قارچ (اسلایس شده): 350 گرم
- سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
- اسفناج تازه (خرد شده): 4 پیمانه
- نمک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
- خمیر هزار لایه: یک ورقه
- تخم مرغ (مخلوط شده با یک قاشق چای خوری آب): یک عدد
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی 2 دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. خمیر را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک الی 2 دقیقه تفت دهید. اسفناج تازه خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید. حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. ورقه خمیر هزار لا روز کاغذ روغنی پهن کرده و آن را برش دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. قارچ و اسفناج تفت داده شده را وسط خمیر قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. پنیر رنده شده روی مواد قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. ابتدا قسمت پایانی خمیر را روی مواد تا کرده و سپس کناره های خمیر را روی هم قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری آب زده و با برس روی خمیر پخش کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. خمیر را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس آن را برش داده و سرو نمایید.[/BCOLOR]