دستور پخت طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 205
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نمک و روغن
به میزان لازم
هویج
نیم کیلو
سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان
1 کیلو
پیاز
65.png
1عدد
پنیر پیتزا
200گرم
خامه
1/3 فنجان
آب لیموترش
1 عدد
شوید
یک دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد
4ق غ
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده
کمی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
165
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
28983

28964

سـ*ـینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم
28965

تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.
28966

آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم.
28967
[/BCOLOR]
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.
    28968


    پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم.
    28969


    وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
    28970


    قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم.
    28971


    خامه رو اضافه می کنیم.
    28972


    شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و 2 دقیقه می پزیم.
    28973


    نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه. ازروی حرارت بر می داریم.
    28974


    یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. 2/3 مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه.
    28975


    نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم.
    28976


    مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم.
    28977


    هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم.
    28989


    یاقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن.
    28978


    فر رو با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو 30 دقیقه در فر میذاریم.
    وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو کمی باز می کنیم آب اضافه خارج بشه. برای اینکار فویل رو باز می کنیم و دوباره دور ظرف می پیچیم.
    28979


    باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم.
    28980


    ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.
    28981


    10- 15 دقیقه میگذاریم کمی خنک بشه .اگر ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو باز می کنیم.
    28982

    [/BCOLOR]
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا