طرز تهیه بیفتک مرغ خوشمزه و لذیذ و اصولی که باید بدانید

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 131
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
How-to-cook-bird-cheese-3.jpg


مواد لازم
  • سـ*ـینه مرغ : یک عدد
  • سیر : دو حبه
  • پودر آرد سوخاری : نصف لیوان
  • تخم مرغ : یک عدد
  • روغن زیتون : به مقدار کافی
  • پیاز رنده شده : به میزان دلخواه
طرز تهیه بیفتک مرغ لذیذ
برای پخت بیفتک مرغ در منزل ابتدا سـ*ـینه مرغ را با استفاده از بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نرم و نازک شود سپس یک عدد تخم مرغ را بشکنید و داخل ظرفی با استفاده از چنگال خوب هم بزنید، حالا مقداری پودر سوخاری داخل ظرفی بریزید و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزایید و کامل هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

How-to-cook-bird-cheese-4.jpg


در این مرحله از طرز تهیه بیفتک مرغ مقداری از تخم مرغ را به پشت و روی سـ*ـینه مرغ بمالید سپس سـ*ـینه مرغ را داخل پودر سوخاری بغلتانید تا پشت و روی آن کاملا به پودر سوخاری آغشته شود.

حالا مقداری روغن ( زیتون بی بو) داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و زمانی که روغن گرم شد سـ*ـینه مرغ را داخل تابه بگذارید و در ظرف را ببندید تا دو طرف سـ*ـینه مرغ به صورت کامل پخته شود و حالا آن را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید سپس با حلقه های گوجه فرنگی و پوره سیب زمینی تزیین کنید.

How-to-cook-bird-cheese-1.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    روش دوم : گوشت مرغ را چرخ کنید سپس با پیاز رنده شده و سیر له شده با هم مخلوط کنید و خوب مواد را باهم ورز دهید و حالا داخل تابه روی حرارت زیاد به مدت سه تا چهار دقیقه تفت دهید تا مقداری سفت شوند.

    در این مرحله از دستور تهیه بیفتک مرغ، بعد از اینکه تفت دادید آن ها را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و اجازه دهید روی حرارت ملایم سرخ شوند.

    How-to-cook-bird-cheese.jpg


    بیشتر بدانید آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟

    از نظر تغذیه ای گوشت سـ*ـینه مرغ پروتئین بیشتر و چربی کمتری دارد بنابراین برای افرادی تصمیم دارند میزان کالری کمتری در طول روز دریافت کنند و همچنین افرادی که چربی خون بالایی دارند و یا ورزشکار هستند گزینه بسیار مناسبی می باشد اما به دلیل اینکه ران مرغ چربی بیشتری دارد نرم تر و خوشمزه تر است به همین دلیل افراد به مصرف این قسمت از گوشت مرغ تمایل بیشتری دارند، آهن و روی موجود در قسمت ران مرغ نسبت به سـ*ـینه بیشتر است با این حال ران مرغ از نظر ارزش غذایی نزدیک به گوشت قرمز می باشد و برای بیماران مبتلا به اسید اوریک بالا گوشت مرغ بهتر از گوشت قرمز است و همچنین افرادی که از کم خونی رنج می برند در کنار دارو درمانی توصیه می شود استفاده از گوشت ران مرغ را در برنامه غذایی شان بگنجانند بنابراین نمی توان گفت که یک قسمت از گوشت مرغ بهتر و قسمت دیگر آن بدتر است به طور کلی هر صد گرم گوشت مرغ فاقد چربی حاوی ۲۰۰ کیلو کالری انرژی است.

    How-to-cook-bird-cheese-6.jpg


    پس از اینکه این غذا خوشمزه آماده شد می توانید آن را با جعفری خرد شده، خیارشور و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید امیدواریم از طرز تهیه بیفتک مرغ نهایت لـ*ـذت را بـرده باشید و بتوانید این غذای خوش مزه را در منزل به راحتی تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    146
    بالا