مواد لازم
- سـ*ـینه مرغ : یک عدد
- سیر : دو حبه
- پودر آرد سوخاری : نصف لیوان
- تخم مرغ : یک عدد
- روغن زیتون : به مقدار کافی
- پیاز رنده شده : به میزان دلخواه
برای پخت بیفتک مرغ در منزل ابتدا سـ*ـینه مرغ را با استفاده از بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نرم و نازک شود سپس یک عدد تخم مرغ را بشکنید و داخل ظرفی با استفاده از چنگال خوب هم بزنید، حالا مقداری پودر سوخاری داخل ظرفی بریزید و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزایید و کامل هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در این مرحله از طرز تهیه بیفتک مرغ مقداری از تخم مرغ را به پشت و روی سـ*ـینه مرغ بمالید سپس سـ*ـینه مرغ را داخل پودر سوخاری بغلتانید تا پشت و روی آن کاملا به پودر سوخاری آغشته شود.
حالا مقداری روغن ( زیتون بی بو) داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و زمانی که روغن گرم شد سـ*ـینه مرغ را داخل تابه بگذارید و در ظرف را ببندید تا دو طرف سـ*ـینه مرغ به صورت کامل پخته شود و حالا آن را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید سپس با حلقه های گوجه فرنگی و پوره سیب زمینی تزیین کنید.