دستور پخت طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,551
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید…




tasvirezendegi.ir896.jpg




مواد لازم:

• آرد گندم نصف پیمانه

• شیر یک لیتر

• آب ‌مرغ شش پیمانه

• قرص عصاره مرغ یک عدد

• قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم

• آب چهار پیمانه

• خامه ۱۰۰ گرم

• پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه

• نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری

• کره ۲۵ گرم

• آبلیمو

tasvirezendegi.ir898.jpg

طرز تهیه :

جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.

سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.



منبع: آکاایران
مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
142
بالا