طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 521
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
ذرت مکزیکی از جمله خوردنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که اغلب ما تجربه خوردن آن را در بیرون از منزل داریم، اما لازم است بدانید این خوراکی خوشمزه به راحتی در منزل نیز تهیه می شود و شما با استفاده از دستور پخت و طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل می توانید خوشمزه ترین ذرت مکزیکی را در منزل و به راحتی تهیه نموده و نوش جان فرمایید. در ادامه این دستور خاص و ویژه را مشاهده نموده و نهایت استفاده را از آن ببرید.





طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل با روشی ساده و خوشمزه :


آشنایی با دستورات متعدد و امتحان شده آشپزی برای همه ما جذاب و جالب است، همانطور که گفتیم قصد داریم در این مقاله به طرز تهیه ذرت مکزیکی بپردازیم که می تواند میان وعده مناسبی برای روز های خنک پاییزی شما باشد.


Tortilla-Recipe-6.jpg



مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی :

کنسرو ذرت : ۳۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا : نصف پیمانه
کره : یک قاشق سوپ خوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر : نصف قاشق چای خوری
آویشن : یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه یا قرمز : به مقدار لازم


Tortilla-Recipe-1.jpg



طرز تهیه ذرت مکزیکی :

برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ایی خرد نمایید. البته در صورت دلخواه می توایند آنها را در ابعاد کوچکتر نیز خرد نمود.


Tortilla-Recipe-10.jpg



کنسرو ذرت را با قارچ مخلوط نموده و آنها را بخار پز نمایید.


Tortilla-Recipe-9.jpg



بعد ازبخار پز شدن کامل، ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله پنیر را اضافه نمایید.


Tortilla-Recipe-7.jpg



حال وقت آن رسیده است که سس را به مقدار دلخواه به مخلوط به دست آمده اضافه نموده و هم بزنید.


Tortilla-Recipe-11.jpg



در این مرحله ادویه ها، پودر سیر و کره را اضافه نمایید.


Tortilla-Recipe-3.jpg



توجه داشته باشید که در آخر آبلیمو را اضافه می نماییم. با اضافه کردن آبلیمو طعم آن حس نمی گردد و آبلیمو تنها باعث می شود که دیگر مواد به کار بـرده شده به خرد هم بروند و ذرت مکزیکی شما طعم بی نظیری داشته باشد.


Tortilla-Recipe-8.jpg



حال ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب کشیده و به صورت گرم میل نمایید.


Tortilla-Recipe-5.jpg





نکات طلایی برای پخت ذرت مکزیکی اصل :

  • سعی کنید از ذرتی استفاده نمایید که خیلی شیرین نباشد تا طعم ذرت مکزیکی شما همانند ذرت های بیرون باشد.
  • به جای کنسرو ذرت می توانید از بلال های موجود در بازار استفاده نموده و بعد از دون کردن آنها را به خوبی بپزید.
  • در صورت تمایل می توانید در این دستور از کالباس نیز استفاده نمایید که در آن صورت نیازی به استفاده از پودر سیر نیست.
  • استفاده از فلفل دلمه ایی در دستور پخت ذرت مکزیکی کاملا سلیقه ایی است و در صورت دلخواه می توانید از آن استفاده نمایید.



Tortilla-Recipe-2.jpg













منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا