طرز تهیه نان ذرت عسلی

  • شروع کننده موضوع ~*~havva~*~
  • بازدیدها 104
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/06
ارسالی ها
2,276
امتیاز واکنش
23,187
امتیاز
916
20167141453552.jpg



زمان آماده سازی : 5 دقیقه


زمان پخت : 45 دقیقه



مواد لازم



آرد


1 فنجان


آرد ذرت زرد


1 فنجان


بکینگ پودر


2 ق چ


جوش شیرین


نصف ق چ


نمک


نصف ق چ


دوغ کره


1 فنجان


عسل


یک سوم فنجان


کره ذوب شده سرد


6 ق غ


تخم مرغ


1 عدد بزرگ


زرده تخم مرغ


1 عدد بزرگ




طرز تهیه :





در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه نان ذرت عسلی آشنا میکنیم .


فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . تابه ای چدنی 22 سانتی را با کره کاملا چرب کنید .


آرد ، آرد ذرت ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلو ط کرده در کاسه ای دیگر دوغ کره ، عسل ، کره ، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده کناری بگذارید .


خمیر را در تابه ریخته و به مدت 30 – 35 دقیهق در فر بگذارید تا بپزد و طلایی شود و اگر خلال دندان وسط نان زدید فقط تکه هایی از نان به آن بچسبد نه خمیر و نان را به صورت گرم با هم دما با اتاق مطابق میل خودتان سرو نمایید و رویش کره و عسل بکشید .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا