- عضویت
- 2016/04/06
- ارسالی ها
- 2,276
- امتیاز واکنش
- 23,187
- امتیاز
- 916
زمان آماده سازی : 5 دقیقه
زمان پخت : 45 دقیقه
مواد لازم
آرد
1 فنجان
آرد ذرت زرد
1 فنجان
بکینگ پودر
2 ق چ
جوش شیرین
نصف ق چ
نمک
نصف ق چ
دوغ کره
1 فنجان
عسل
یک سوم فنجان
کره ذوب شده سرد
6 ق غ
تخم مرغ
1 عدد بزرگ
زرده تخم مرغ
1 عدد بزرگ
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه نان ذرت عسلی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . تابه ای چدنی 22 سانتی را با کره کاملا چرب کنید .
آرد ، آرد ذرت ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلو ط کرده در کاسه ای دیگر دوغ کره ، عسل ، کره ، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده کناری بگذارید .
خمیر را در تابه ریخته و به مدت 30 – 35 دقیهق در فر بگذارید تا بپزد و طلایی شود و اگر خلال دندان وسط نان زدید فقط تکه هایی از نان به آن بچسبد نه خمیر و نان را به صورت گرم با هم دما با اتاق مطابق میل خودتان سرو نمایید و رویش کره و عسل بکشید .