- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مربای قارچ
قارچ 500 گرم
شکر 750 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
قارچ 500 گرم
شکر 750 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
- قارچها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آنها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آنها کاملا تمیز شود.
- بعد از گذشت نیم ساعت، آنها را از آب نمک خارج کرده و مجددا بشویید.
- یک قابلمه بزرگ و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
- قارچها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه در آب بجوشند.
- بعد از گذشت این زمان، قارچها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
- در قابلمهای تمیز، لابهلای قارچها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد.
- بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد.
- در مرحله آخر، پودر هل و دمکرده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید.
- در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک شود.
- بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.