طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 91
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مربای قارچ

قارچ 500 گرم

شکر 750 گرم

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری سرپر

پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری


آبلیمو
1 قاشق چای‌خوری


طرز تهیه
  1. قارچ‌ها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آن‌ها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آن‌ها کاملا تمیز شود.
  2. بعد از گذشت نیم ساعت، آن‌ها را از آب نمک خارج کرده و مجددا بشویید.
  3. یک قابلمه بزرگ و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
  4. قارچ‌ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه در آب بجوشند.
  5. بعد از گذشت این زمان، قارچ‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
  6. در قابلمه‌ای تمیز، لابه‌لای قارچ‌ها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد.
  7. بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد.
  8. در مرحله آخر، پودر هل و دم‌کرده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید.
  9. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک شود.
  10. بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان...

مربای قارچ
 

برخی موضوعات مشابه

بالا