طرز تهیه مربای خربزه؛ مربایی خوش عطر و فوق‌ العاده

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 81
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
خربزه سبز (ایوانکی) ۱ کیلوگرم

آهک ۱ پیمانه

آب برای آهک ۳ لیتر (۱۲ پیمانه)

شکر ۱.۵ کیلوگرم

آب برای شربت ۷۵۰ میلی‌لیتر

آب لیموترش ۲ قاشق سوپ‌خوری

وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری


دستور تهیه
  1. خربزه را بشویید و پوست و تخمه‌های آن را بگیرید.
  2. سپس خربزه را به قطعات کوچک در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و آن‌ها را در یک ظرف بریزید.
  3. اکنون آب و آهک را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا آهک‌ها ته نشین شوند.
  4. آب زلال روی آب آهک را جدا کنید و روی خربزه‌های خرد شده بریزید و آن را ۲۴ ساعت کنار بگذارید.
  5. پس از ۲۴ ساعت، خربزه‌ها را‌ به مدت ۳ ساعت داخل آب معمولی بریزید و در این مدت ۲ الی ۳ مرتبه آب آن را عوض کنید تا آهک‌های آن گرفته شود.
  6. حال آب و شکر را خوب مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر‌ها در آب حل شوند.
  7. سپس آب لیمو ترش را نیز به شربت اضافه کنید و صبر کنید تا شربت قوام بگیرد.
  8. وقتی شربت قوام آمد خربزه‌های را به آن اضافه کنید.
  9. سپس مربا را ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
  10. در دقایق پایانی کمی وانیل به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
  11. صبر کنید تا مربا کاملا سرد شود؛ آن را در ظرف شیشه‌ای در دار و خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان...



طرز تهیه مربای خربزه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا