طرز تهیه مربای موز با مغز پسته و مغز گردو

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. طرز تهیه مربای موز با مغز پسته
مواد لازم
شکر
نیم کیلو
موز ۷ عدد
آبلیموی تازه آب ۳ عدد لیموی تازه
زعفران دم کرده در گلاب به میزان دلخواه
خلال پسته به میزان دلخواه
آب حدود ۲ پیمانه
زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت
دستور تهیه
  • شکر و آب را مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام آید.
  • موز‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و آن‌ها را به آب لیمو ترش آغشته کنید (برای خوش رنگ شدن مربا). توجه کنید که برش‌های موز نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشند. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
  • هنگامی که شربت قوام آمد موز‌ها را به آن اضافه کنید و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید. زمانی شربت قوام آمده است که مانند عسل کش دار شود.
  • زعفران را در گلاب دم کنید و در دقایق پایانی به مربا اضافه کنید، یک هم کوچک بزنید و شعله را خاموش کنید. هم زدن مربا باید بسیار آرام باشد تا موز‌ها له نشوند.
  • کمی که از حرارت افتاد خلال پسته را به آن اضافه کنید. مقدار خلال پسته به ذائقه‌ی خودتان بستگی دارد.
  • مربا را در ظرف تمیز و خشک بریزید و پس از اینکه کاملا خنک شد آن را ابتدا چند روز بدون در یخچال نگهداری کنید و سپس در ظرف را بگذارید.
نوش جان ...



264404_802.jpg

۲. طرز تهیه مارمالاد موز

مواد لازم
موز
۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

طرز تهیه
  • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و شربت قوام آید. (وقتی شربت قوام آمده است که مانند عسل غلیظ و کش دار شود.)
  • سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  • موز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. برای مارمالاد، موز را نازک برش بزنید تا در حین پخت له شود. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
  • اکنون موز‌ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
  • پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و به روش بن ماری آن را حل کنید تا شفاف شود و سپس به مارمالاد اضافه کنید.
  • مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
  • سپس آن را در ظرف شیشه‌ای کاملا خشک و تمیز بریزید.
  • ظرف را ابتدا چند روز بدون درب در بخچال بگذارید و سپس در ظرف را بگذارید.
  • مارمالاد موز را در وعده‌ی صبحانه با خامه یا کره میل کنید ... نوش جان ...


264405_181.jpg



۳. طرز تهیه مربای موز با گردو

مواد لازم
موز
۱ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو خرد شده به مقدار لازم
آب ۲ لیوان
زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

دستور تهیه
  • پوست موز را بگیرید و موز‌ها را حلقه حلقه خرد کنید و آب لیمو ترش را روی آن‌ها بریزید.
  • لیمو ترش را بشویید، آب آن را بگیرید و پوست آن را رنده کنید، سپس پنج دقیقه در آب جوش بریزید تا بجوشد.
  • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و یک شربت غلیظ درست شود.
  • سپس موز‌های حلقه شده را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
  • در دقایق پایانی پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
  • سپس گردو‌های خرد شده و دارچین را اضافه کنید و یک هم آرام و کوچک بزنید تا گردو با مربا مخلوط شود.
  • صبر کنید تا مربا خنک شود سپس آن را در ظروف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان...



264408_126.jpg

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا