طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم

  • شکر: نیم کیلو
  • موز: 7 عدد
  • آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه
  • زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
  • خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
  • آب: 2 پیمانه
1930072_711.jpg


دستور پخت مربای موز

1. شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

2. بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

3. آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

4. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

5. حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

6. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

7. بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

نکات

  • موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
  • مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
  • استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
  • موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
  • این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۱. طرز تهیه مربای موز با مغز پسته
    مواد لازم
    شکر
    نیم کیلو
    موز ۷ عدد
    آبلیموی تازه آب ۳ عدد لیموی تازه
    زعفران دم کرده در گلاب به میزان دلخواه
    خلال پسته به میزان دلخواه
    آب حدود ۲ پیمانه
    زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت
    دستور تهیه
    • شکر و آب را مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام آید.
    • موز‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و آن‌ها را به آب لیمو ترش آغشته کنید (برای خوش رنگ شدن مربا). توجه کنید که برش‌های موز نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشند. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
    • هنگامی که شربت قوام آمد موز‌ها را به آن اضافه کنید و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید. زمانی شربت قوام آمده است که مانند عسل کش دار شود.
    • زعفران را در گلاب دم کنید و در دقایق پایانی به مربا اضافه کنید، یک هم کوچک بزنید و شعله را خاموش کنید. هم زدن مربا باید بسیار آرام باشد تا موز‌ها له نشوند.
    • کمی که از حرارت افتاد خلال پسته را به آن اضافه کنید. مقدار خلال پسته به ذائقه‌ی خودتان بستگی دارد.
    • مربا را در ظرف تمیز و خشک بریزید و پس از اینکه کاملا خنک شد آن را ابتدا چند روز بدون در یخچال نگهداری کنید و سپس در ظرف را بگذارید.
    نوش جان ...



    264404_802.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. طرز تهیه مارمالاد موز
    مواد لازم
    موز
    ۵ عدد
    شکر ۲ پیمانه
    آب ۱ پیمانه
    پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
    آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
    زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

    طرز تهیه
    • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و شربت قوام آید. (وقتی شربت قوام آمده است که مانند عسل غلیظ و کش دار شود.)
    • سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید.
    • موز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. برای مارمالاد، موز را نازک برش بزنید تا در حین پخت له شود. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
    • اکنون موز‌ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
    • پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و به روش بن ماری آن را حل کنید تا شفاف شود و سپس به مارمالاد اضافه کنید.
    • مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
    • سپس آن را در ظرف شیشه‌ای کاملا خشک و تمیز بریزید.
    • ظرف را ابتدا چند روز بدون درب در بخچال بگذارید و سپس در ظرف را بگذارید.
    • مارمالاد موز را در وعده‌ی صبحانه با خامه یا کره میل کنید ... نوش جان ...


    264405_181.jpg


     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. طرز تهیه مربای موز با گردو
    مواد لازم
    موز
    ۱ کیلوگرم
    شکر ۷۵۰ گرم
    لیمو ترش ۲ عدد
    دارچین نصف قاشق چای خوری
    گردو خرد شده به مقدار لازم
    آب ۲ لیوان
    زمان لازم برای آماده سازی ۱ ساعت

    دستور تهیه
    • پوست موز را بگیرید و موز‌ها را حلقه حلقه خرد کنید و آب لیمو ترش را روی آن‌ها بریزید.
    • لیمو ترش را بشویید، آب آن را بگیرید و پوست آن را رنده کنید، سپس پنج دقیقه در آب جوش بریزید تا بجوشد.
    • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و یک شربت غلیظ درست شود.
    • سپس موز‌های حلقه شده را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
    • در دقایق پایانی پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
    • سپس گردو‌های خرد شده و دارچین را اضافه کنید و یک هم آرام و کوچک بزنید تا گردو با مربا مخلوط شود.
    • صبر کنید تا مربا خنک شود سپس آن را در ظروف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
    نوش جان...



    264408_126.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا