- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه مربای انگور | مربای پاییزی پرخاصیت | مربای راحت و خوشمزه
دستور پخت مربای انگور
مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونهای این روزها انگور پیدا میشه، میتونید یه مقدار کم مربای انگور درست کنین و امتحان کنید و اگه دوست داشتین مرتب و تازه تازه اونو تهیه کنین و از خوردنش تو وعده صبحونه در کنار خانواده عزیزتون لـ*ـذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه مربای انگور
انگور نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب سه لیوان
ابلیمو 1ق س
وانیل 1ق چ
روش تهیه مربای انگور
شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون میریزیم و میذاریم بجوشه.
بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمیداریم و از صافی رد میکنیم.
دوباره شربت صاف شدهرو روی شعله گاز میذاریم و اجازه میدیم کمی غلیظ شه.
تو این فاصله، انگورهامونو میشوریم و دونه دونه از بندش جدا میکنیم و انگورهای درشتتر رو از وسط نصف میکنیم.
بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش میریزیم و میذاریم تا شربتمون قوام بیاد.
در آخر هم آبلیمو و وانیلمون رو به مربا اضافه میکنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمیداریم و میذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.
برخی از خواص انگور
انگور یکی از میوه های مقوی و بسیار لذیذی است که خواص درمانی و دارویی زیادی برای سلامتی بدن دارد. علاوه بر میوه انگور، برگ و هسته آن نیز قابل استفاده است.
از درمان چاقی تا سرطان و خواص ضد پیری و… در این میوه نهفته شده است. انگور در پیشگیری از بیماری های قلبی و کاهش کلسترول خون، پیشگیری از پوکی استخوان و جلوگیری از آب مروارید، تقویت حافظه و … موثر است.
کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، برای نرم کردن سـ*ـینه و درد گلو مفید است .
روغن هسته انگور گرم کننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.
پوست انگور را خشک کرده و می سوزانند خاکستر بدست آمده را برای درمان اکثر زخم ها استفاده می شود .
مجله تصویر زندگی
دستور پخت مربای انگور
مربای انگور با طعمی به یاد ماندنی ، هم اهر خوبی داره و هم خیلی زود و راحت تهیه میشه. با توجه به اینکه الان فصل انگور هست و تو هر خونهای این روزها انگور پیدا میشه، میتونید یه مقدار کم مربای انگور درست کنین و امتحان کنید و اگه دوست داشتین مرتب و تازه تازه اونو تهیه کنین و از خوردنش تو وعده صبحونه در کنار خانواده عزیزتون لـ*ـذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه مربای انگور
انگور نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب سه لیوان
ابلیمو 1ق س
وانیل 1ق چ
روش تهیه مربای انگور
شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون میریزیم و میذاریم بجوشه.
بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمیداریم و از صافی رد میکنیم.
دوباره شربت صاف شدهرو روی شعله گاز میذاریم و اجازه میدیم کمی غلیظ شه.
تو این فاصله، انگورهامونو میشوریم و دونه دونه از بندش جدا میکنیم و انگورهای درشتتر رو از وسط نصف میکنیم.
بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش میریزیم و میذاریم تا شربتمون قوام بیاد.
در آخر هم آبلیمو و وانیلمون رو به مربا اضافه میکنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمیداریم و میذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.
برخی از خواص انگور
انگور یکی از میوه های مقوی و بسیار لذیذی است که خواص درمانی و دارویی زیادی برای سلامتی بدن دارد. علاوه بر میوه انگور، برگ و هسته آن نیز قابل استفاده است.
از درمان چاقی تا سرطان و خواص ضد پیری و… در این میوه نهفته شده است. انگور در پیشگیری از بیماری های قلبی و کاهش کلسترول خون، پیشگیری از پوکی استخوان و جلوگیری از آب مروارید، تقویت حافظه و … موثر است.
کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، برای نرم کردن سـ*ـینه و درد گلو مفید است .
روغن هسته انگور گرم کننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.
پوست انگور را خشک کرده و می سوزانند خاکستر بدست آمده را برای درمان اکثر زخم ها استفاده می شود .
مجله تصویر زندگی