- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه مربای قارچ
آماده سازی: 4 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 6 ساعت
مواد اولیه :
زعفران 2قاشق غذاخوری سرپر (آب شده)
قارچ 500گرم
شکر 750گرم
پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری
آبلیمو 1قاشق چایخوری
مربای قارچ شاید برای خیلی از شما ناآشنا یا حتی عجیب باشه ولی به نظرم خیلی خوشمزست و بر خلاف تصور نسبت به مرباهای دیگه خوش خوراک تر و لذیذ تره توی کشورهای اروپایی مربای قارچ با یه نوع قارچ سیاه که به قارچ وحشی معروفه طبخ میشه این نوع مربا به صورت وارداتی توی ایران هم هست .
ولی شما برای تهیه این قارچ یا باید از قارچ صدفی استفاده کنید یا قارچ دکمه ای که به نظر من نوع صدفی خیلی لذیذ تر هست.
طرز تهیه:
اول قارچ ها رو خوب بشورید و بعد داخل ظرفی که با آب نمک خیلی رقیق پر شده قرار بدید و نیم ساعت صبر کنید تا کثیفی های قارچ کاملا خارج بشه.بعد قارچ ها رو بشورید و داخل یک ظرف آب بریزید و قارچ ها رو نهایتا 8دقیقه توش بجوشونید و بعد آبکش کنید و 45دقیقه صبر کنید تا کاملا قارچ ها خشک بشن.
حالا قارچ ها رو اگر میخواید خرد کنید و یا همون جور درسته داخل یه ظرف در دار بریزید و لا به لاش هم شکر اضافه کنید.(یعنی یک لایه قارچ و یک لایه شکر) بعد درب ظرف رو بذارید و 3ساعت ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا قشنگ شکر به خورد قارچ بره و قارچ هم کمی آب بندازه.
بعد از گذشت زمان مواد رو روی شعله خیلی خیلی ملایم گاز قرار میدیم و صبر میکنیم تا قشنگ مربا قوام بیاد.آخرای قوام گرفتن زعفران و پودر هل سبز رو هم به مربا اضافه میکنیم و وقتی خواستیم مربا رو از روی حرارت برداریم چند ثانیه قبلش آبلیمو رو هم اضافه میکنیم!
نکات:
1)در صورت تمایل قارچ را خرد کرده و با مقداری آبلیمو کمی شستشو دهید تا مربا شما سفیدتر شود.
2)توجه داشته باشید قارچ دکمه ای نسبت به صدفی به مدت پخت بیشتری نیاز دارد.
3)در صورت تمایل به جای پودر هل از 5دانه هل سبز استفاده کنید.
نوش جان
فودسوران
مجله تصویر زندگی
آماده سازی: 4 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 6 ساعت
مواد اولیه :
زعفران 2قاشق غذاخوری سرپر (آب شده)
قارچ 500گرم
شکر 750گرم
پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری
آبلیمو 1قاشق چایخوری
مربای قارچ شاید برای خیلی از شما ناآشنا یا حتی عجیب باشه ولی به نظرم خیلی خوشمزست و بر خلاف تصور نسبت به مرباهای دیگه خوش خوراک تر و لذیذ تره توی کشورهای اروپایی مربای قارچ با یه نوع قارچ سیاه که به قارچ وحشی معروفه طبخ میشه این نوع مربا به صورت وارداتی توی ایران هم هست .
طرز تهیه:
اول قارچ ها رو خوب بشورید و بعد داخل ظرفی که با آب نمک خیلی رقیق پر شده قرار بدید و نیم ساعت صبر کنید تا کثیفی های قارچ کاملا خارج بشه.بعد قارچ ها رو بشورید و داخل یک ظرف آب بریزید و قارچ ها رو نهایتا 8دقیقه توش بجوشونید و بعد آبکش کنید و 45دقیقه صبر کنید تا کاملا قارچ ها خشک بشن.
حالا قارچ ها رو اگر میخواید خرد کنید و یا همون جور درسته داخل یه ظرف در دار بریزید و لا به لاش هم شکر اضافه کنید.(یعنی یک لایه قارچ و یک لایه شکر) بعد درب ظرف رو بذارید و 3ساعت ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا قشنگ شکر به خورد قارچ بره و قارچ هم کمی آب بندازه.
بعد از گذشت زمان مواد رو روی شعله خیلی خیلی ملایم گاز قرار میدیم و صبر میکنیم تا قشنگ مربا قوام بیاد.آخرای قوام گرفتن زعفران و پودر هل سبز رو هم به مربا اضافه میکنیم و وقتی خواستیم مربا رو از روی حرارت برداریم چند ثانیه قبلش آبلیمو رو هم اضافه میکنیم!
نکات:
1)در صورت تمایل قارچ را خرد کرده و با مقداری آبلیمو کمی شستشو دهید تا مربا شما سفیدتر شود.
2)توجه داشته باشید قارچ دکمه ای نسبت به صدفی به مدت پخت بیشتری نیاز دارد.
3)در صورت تمایل به جای پودر هل از 5دانه هل سبز استفاده کنید.
نوش جان
فودسوران
مجله تصویر زندگی