- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مربای ازگیل
مواد لازم
ازگیل بدون هسته تازه
1 کیلوگرم
شکر
1 کیلوگرم
آب
1 لیوان آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
]
دستور تهیه
نکات مهم
مواد لازم
ازگیل بدون هسته تازه
1 کیلوگرم
شکر
1 کیلوگرم
آب
1 لیوان آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
]
دستور تهیه
- ازگیلها را شسته، آنها را از وسط نصف کرده و سپس هسته آنها را خارج کنید.
- ازگیلهای بدون هسته را در قابلمهای که بهتر است از جنس لعابی باشد، ریخته و لابه لای آن شکر بپاشید.
- در قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت یک شب در یخچال بماند تا آب بیاندازد.
- پس از این مدت، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
- در قابلمه را بسته و اجازه دهید مربا به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
- پس از ۳۰ دقیقه، در قابلمه را بردارید و اجازه دهید مربا ۳۰ دیگر بپزد تا قوام آید.
- در انتهای پخت، آبلیمو را اضافه کرده و پس از یک جوش، حرارت را خاموش کنید.
- در انتها اجازه دهید مربا کاملا خنک شود؛ سپس آن را در شیشههای دردار تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
- افزودن آبلیمو به مربای خوشعطر ازگیل از شکرک زدن آن جلوگیری میکند؛ بنابراین آبلیمو را حذف نکنید!
- اگر مربا به خوبی بپزد و قوام آید، کپک نخواهد زد. (شیره مربای قوام آمده، کشدار بوده و به راحتی از قاشق جدا نمیشود.)
- برای جلوگیری از کپک زدن مربای خوشمزه ازگیل، آن را در شیشههای کوچک نگهداری کرده و هنگام مصرف از قاشق تمیز استفاده کنید.
- شیشه مورد استفاده برای نگهداری مربا را کاملا تمیز شسته و قبل از استفاده، در فر یا در آب جوش استریل کنید.
- مربای ازگیل را میتوانید همراه با کره یا خامه به عنوان صبحانه مصرف کنید یا آن را در تزیین انواع دسر و شیرینی مورد استفاده قرار دهید.
- شما میتوانید این مربا را با عسل نیز درست کرده و از خواص عسل بهرهمند شوید.