دسر و مربا طرز تهیه مربای ازگیل خانگی آسان و بسیار خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مربای ازگیل
مواد لازم

ازگیل بدون هسته تازه
1 کیلوگرم

شکر
1 کیلوگرم

آب
1 لیوان آبلیمو
2 قاشق غذاخوری

]

دستور تهیه

  1. ازگیل‌ها را شسته، آن‌ها را از وسط نصف کرده و سپس هسته آن‌ها را خارج کنید.
  2. ازگیل‌های بدون هسته را در قابلمه‌ای که بهتر است از جنس لعابی باشد، ریخته و لابه لای آن شکر بپاشید.
  3. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت یک شب در یخچال بماند تا آب بیاندازد.
  4. پس از این مدت، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.
  5. در قابلمه را بسته و اجازه دهید مربا به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
  6. پس از ۳۰ دقیقه، در قابلمه را بردارید و اجازه دهید مربا ۳۰ دیگر بپزد تا قوام آید.
  7. در انتهای پخت، آبلیمو را اضافه کرده و پس از یک جوش، حرارت را خاموش کنید.
  8. در انتها اجازه دهید مربا کاملا خنک شود؛ سپس آن را در شیشه‌های دردار تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...



مربای ازگیل عالی


نکات مهم

  1. افزودن آبلیمو به مربای خوش‌عطر ازگیل از شکرک زدن آن جلوگیری می‌کند؛ بنابراین آبلیمو را حذف نکنید!
  2. اگر مربا به خوبی بپزد و قوام آید، کپک نخواهد زد. (شیره مربای قوام آمده، کشدار بوده و به راحتی از قاشق جدا نمی‌شود.)
  3. برای جلوگیری از کپک زدن مربای خوشمزه ازگیل، آن را در شیشه‌های کوچک نگهداری کرده و هنگام مصرف از قاشق تمیز استفاده کنید.
  4. شیشه مورد استفاده برای نگهداری مربا را کاملا تمیز شسته و قبل از استفاده، در فر یا در آب جوش استریل کنید.
  5. مربای ازگیل را می‌توانید همراه با کره یا خامه به عنوان صبحانه مصرف کنید یا آن را در تزیین انواع دسر و شیرینی مورد استفاده قرار دهید.
  6. شما می‌توانید این مربا را با عسل نیز درست کرده و از خواص عسل بهره‌مند شوید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا