طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 173
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این مطلب طرز تهیه خوراک مرغ با قارچ ایتالیایی را به شما آموزش داده ایم.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
  • آب مرغ 1 و 3/4 فنجان (کم نمک)
  • موسیر 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • کره 5 قاشق غذاخوری
  • قارچ 280 گرم (ورقه شده)
  • مریم گلی 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده)
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
  • آرد 110 گرم
  • سـ*ـینه مرغ 4 عدد (بدون پوست و استخوان)
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
  • خامه 155 گرم (پر چرب)
  • آبلیمو 1 قاشق چای خوری
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1223472_882.jpg

طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-سینی فر را در قسمت میانی فر قرار دهید و فر را با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) گرم کنید. آب مرغ را داخل یک قابلمه دو لیتری بدون درب به مدت 20 دقیقه به جوش آورید تا اینکه آب مرغ تقلیل شود و به اندازه 3/4 فنجان باقی بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-موسیر را در سه قاشق غذاخوری کره داخل قابلمه به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ، یک قاشق چای خوری مریم گلی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم تفت دهید تا زمانیکه آب قارچ تبخیر شود و قارچ ها شروع به برشته شدن بکنند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-آرد را داخل یک کاسه بزرگ و پهن بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-مرغ را بین دو ورقه فویل قرار دهید و با گوشتکوب روی آن بکوبید تا نازک شود. بعد مرغ را خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. بعد فقط یکبار در کاسه آرد فرو ببرید و در بیارورید و به کاغذ روغنی انقال دهید و در یک ردیف بچینید. برای بقیه مرغ ها همین روش را انجام دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-یک قاشق غذا خوری روغن و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه روی دمای متوسط گرم کنید تا اینکه کف به وجود آمده روی آن فرو بنشیند. سپس مرغ را داخل روغن به مدت 4 دقیقه سرخ کنید تا اینکه طلایی شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-تمام مرغ های سرخ شده را به یک ظرف پیرکس انتقال دهید و در یک ردیف بچینید سپس ظرف را داخل فر قرار دهید تا گرم بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7- 1/2 فنجان سرکه را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بجوشانید. باقیمانده آب مرغ، خامه و مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید سپس بگذارید به مدت 6 تا 8 دقیقه آرام بجوشد و سس غلیظی بدست آید و در آخر آبلیمو و سرکه و مریم گلی باقیمانده را به آن اضافه کنید.
مرغ ها را با سس سرو کنید.​
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا