- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خوراک مرغ و لوبیا قرمز بلغاری همانطور که از نامش پیداست، غذای کشور بلغارستان است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :
1-فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-لوبیاها را نیز از شب قبل خیس کرده، پس از چند بار تعویض آب، آن را بپزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-تکه های مرغ را هم پاک کنید و بشویید، سپس داخل سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پس از آن مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید و در ظرفی بگذارید تا طعم دار شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-حالا کف ظرف سرامیکی یا پیرکس را با کمی روغن مایع چرب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-بعد نصف مقدار پیازها را در کف ظرف ریخته، نیمی از لوبیاهای پخته را نیز روی پیاز بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-پس از آن یک لایه دیگر پیاز ریخته، روی آن را با باقیمانده لوبیا قرمز بپوشانید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-در کاسه دیگری سرکه را با آویشن، رزماری و جوزهندی مخلوط کنید و آن را روی پیاز و لوبیا قرمز بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-در ظرف دیگری خامه را با فلفل قرمز مخلوط کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
10-ابتدا مرغ را داخل مخلوط خامه و فلفل ریخته، خوب به مواد آغشته کنید، سپس روی لوبیاها بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
11-دهانه ظرف را با ورق آلومینیومی پوشانده، به مدت یک ساعت و نیم داخل فر - با همان درجه حرارتی که از پیش روشن کرده بودید- قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
12-البته در یک ربع آخر، ورق فویل آلومینیوم را از روی ظرف بردارید تا مرحله پخت غذا بدون در ادامه پیدا کند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
13-در پایان، غذا را با چند برگ رزماری تازه تزئین کرده، به همراه لیموترش آماده پذیرایی کنید[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
- لوبیا قرمز 250 گرم
- تکه مرغ 8 تا 12
- پیاز بزرگ که به صورت درشت خلالی شده 3 عدد
- پودر آویشن یا ارگانو یک چهارم قاشق چای خوری
- رزماری تازه خرد شده یک قاشق چای خوری سرپر
- جوزهندی رنده شده نوک قاشق چای خوری
- خامه دوسوم پیمانه
- فلفل قرمز یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- رزماری برای تزیین چند شاخه
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :
1-فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-لوبیاها را نیز از شب قبل خیس کرده، پس از چند بار تعویض آب، آن را بپزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-تکه های مرغ را هم پاک کنید و بشویید، سپس داخل سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پس از آن مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید و در ظرفی بگذارید تا طعم دار شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-حالا کف ظرف سرامیکی یا پیرکس را با کمی روغن مایع چرب کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-بعد نصف مقدار پیازها را در کف ظرف ریخته، نیمی از لوبیاهای پخته را نیز روی پیاز بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-پس از آن یک لایه دیگر پیاز ریخته، روی آن را با باقیمانده لوبیا قرمز بپوشانید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-در کاسه دیگری سرکه را با آویشن، رزماری و جوزهندی مخلوط کنید و آن را روی پیاز و لوبیا قرمز بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-در ظرف دیگری خامه را با فلفل قرمز مخلوط کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
10-ابتدا مرغ را داخل مخلوط خامه و فلفل ریخته، خوب به مواد آغشته کنید، سپس روی لوبیاها بریزید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
11-دهانه ظرف را با ورق آلومینیومی پوشانده، به مدت یک ساعت و نیم داخل فر - با همان درجه حرارتی که از پیش روشن کرده بودید- قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
12-البته در یک ربع آخر، ورق فویل آلومینیوم را از روی ظرف بردارید تا مرحله پخت غذا بدون در ادامه پیدا کند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
13-در پایان، غذا را با چند برگ رزماری تازه تزئین کرده، به همراه لیموترش آماده پذیرایی کنید[/BCOLOR]