طرز تهیه خوراک بلغارستانی با مرغ و لوبیا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 232
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خوراک مرغ و لوبیا قرمز بلغاری همانطور که از نامش پیداست، غذای کشور بلغارستان است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:

  • لوبیا قرمز 250 گرم
  • تکه مرغ 8 تا 12
  • پیاز بزرگ که به صورت درشت خلالی شده 3 عدد
  • پودر آویشن یا ارگانو یک چهارم قاشق چای خوری
  • رزماری تازه خرد شده یک قاشق چای خوری سرپر
  • جوزهندی رنده شده نوک قاشق چای خوری
  • خامه دوسوم پیمانه
  • فلفل قرمز یک قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رزماری برای تزیین چند شاخه
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1210595_951.jpg

طرز تهیه :

1-فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-لوبیاها را نیز از شب قبل خیس کرده، پس از چند بار تعویض آب، آن را بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-تکه های مرغ را هم پاک کنید و بشویید، سپس داخل سبدی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پس از آن مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید و در ظرفی بگذارید تا طعم دار شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-حالا کف ظرف سرامیکی یا پیرکس را با کمی روغن مایع چرب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-بعد نصف مقدار پیازها را در کف ظرف ریخته، نیمی از لوبیاهای پخته را نیز روی پیاز بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-پس از آن یک لایه دیگر پیاز ریخته، روی آن را با باقیمانده لوبیا قرمز بپوشانید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-در کاسه دیگری سرکه را با آویشن، رزماری و جوزهندی مخلوط کنید و آن را روی پیاز و لوبیا قرمز بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-در ظرف دیگری خامه را با فلفل قرمز مخلوط کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
10-ابتدا مرغ را داخل مخلوط خامه و فلفل ریخته، خوب به مواد آغشته کنید، سپس روی لوبیاها بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
11-دهانه ظرف را با ورق آلومینیومی پوشانده، به مدت یک ساعت و نیم داخل فر - با همان درجه حرارتی که از پیش روشن کرده بودید- قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
12-البته در یک ربع آخر، ورق فویل آلومینیوم را از روی ظرف بردارید تا مرحله پخت غذا بدون در ادامه پیدا کند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
13-در پایان، غذا را با چند برگ رزماری تازه تزئین کرده، به همراه لیموترش آماده پذیرایی کنید
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا