طرز تهیه خوراک پارمزان با گوشت گوساله

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 85
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • گوشت گوساله (اسکالوپ یا راسته) 4 قطعه
  • آرد 1/4 فنجان
  • فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ کمی زده شده 2 عدد
  • نان سبزیجات خشک و خرد شده 1/2 فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
  • روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
  • سس گوجه 2 فنجان
  • پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
  • 362 کالری

  • 12.2 گرم چربی

  • 25.4 گرم کربوهیدرات

  • 36.6 گرم پروتئین

خوراک پارمزان با گوشت گوساله



طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف یا قالب مخصوص را بردارید و کف آن را چرب کنید.1 فنجان از سس گوجه را کف آن بریزید.



هر تکه از گوشت را لای دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه روی آنها بکشید تا گوشت کمی تخت و صاف و ضخامت آن تقریبا 6 میلی متر شود.



آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. دو کاسه کم عمق انتخاب کنید و در یکی سفیده های تخم مرغ و در دیگری خرده نان و پنیر پارمزان را بریزید و باهم مخلوط کنید.



قطعات گوشت را به ترتیب در مخلوط آرد و فلفل و سپس تخم مرغ و مخلوط نان پنیر بغلطانید. آنها را روی سس گوجه بچینید و روی آنها را با سس گوجه باقی مانده بپوشانید. ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا گوشت بپزد و غذا حاضر شود.
-پارمزان-با-گوشت-گوساله.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا