طرز تهیه موساخان مرغ

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 280
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • مرغ کامل، تقسیم شده به 4 قسمت 1.5 کیلو
  • آب 6 فنجان
  • روغن زیتون 3/4 فنجان
  • پیاز متوسط اسلایس شده 3 عدد
  • قرص عصاره مرغ (حل شده در کمی آبجوش) 1 عدد
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • سماق 2 قاشق
  • بادام پرک تست شده 3 قاشق
  • نان لواش 40 عدد
اطلاعات مواد مغذی
  • 819 کالری

  • 42 گرم چربی

  • 32 گرم کربوهیدرات

  • 58 گرم پروتئین


موساخان مرغ



طرز تهیه: فر را تا دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.



تکه های مرغ و آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. اگر کف روی قابلمه تشکیل شد روی آن را بگیرید و سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه دیگر آن را با در بسته بپزید. پس از پخته شدن کامل مرغ، آن را بیرون بیاورید و آب قابلمه را خالی کنید. مرغ را در ظرفی بگذارید تا خنک شود. سپس استخوانهای آن را بگیرید و آن را فیله ای ببرید.



روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت داغ کنید. پیازها را درون آن سرخ کنید تا ترد شوند. فیله های مرغ را همراه با عصاره مرغ، فلفل سیاه، سماق و بادام پرک تست شده داخل قابلمه بریزد و تفت دهید. 5 دقیقه مواد را باهم تفت دهید تا خوب باهم ترکیب شوند. (اگر دوست داشتید می توانید نوک قاشق نمک و زردچوبه نیز اضافه کنید.)





هر نان لواش را به 3 قسمت تقسیم کنید. از مواد مخلوط مرغ روی هر قسمت نان بریزید. نانها را رول کنید و در سینی فر کنار هم بچینید. روی هر نان را با قلم آشپزی روغن زیتون بمالید و سینی فر را تا زمانیکه نانها برشته شوند، در فر قرار دهید.


نکته: در دستور اصلی این غذا از دانه های pine به جای بادام پرک استفاده می شود که به دلیل در دسترس نبودن این دانه جایگزین شده است.

جهت تزئین این غذای خوشمزه می توانید کمی پیاز سرخ شده زغفرانی همراه با مقداری سماق تهیه کنید و روی مواد بریزید. برخی موساخان یا مسخن را در کمی روغن نیز سرخ می کنند.

-مرغ.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا