طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ برای افراد کم‌خون.

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
شیوه پخت ملایم گوشت روشی سنتی است تا گوشت، قهوه‌ای رنگ و آبدار شود. اما هم‌زمان، همراه کردن ترکیب گوشت با طعم بی‌نظیر قارچ خلاقیتی هوشمندانه است تا علاوه بر لـ*ـذت بردن از طعم گوشت و قارچ، سسی عالی هم برای این غذا آماده کنید. این خوراک، یک وعده غذایی ساده اما بسیار خوش‌مزه و کم‌کالری است و به دلیل سدیم پایین و کربوهیدرات کم، غذایی سالم برای سالمندان محسوب می‌شود. علاوه بر همه این موارد، این غذا فاقد گلوتن بوده و به دلیل ترکیب اصلی آن یعنی گوشت قرمز سرشار از آهن است که مصرف آن برای افراد کم‌خون بسیار مناسب است.


مواد لازم برای ۱۲ نفر


روغن کانولا ۲ قاشق غذا‌خوری
کره ۱ قاشق غذا‌خوری
پیاز (ریز خرد شده) ۴ فنجان
سیر (پوست کنده و له شده) ۲ حبه بزرگ
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق‌ غذا‌خوری
پاپریکای شیرین ۲ قاشق‌ غذا‌خوری
پونه‌کوهی تازه ۲ قاشق‌ چای‌‌خوری یا خشک ۱ قاشق‌ چای‌‌خوری
گوشت گوساله خرد شده ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق‌ چای‌‌خوری
فلفل تازه و آسیاب شده به میزان لازم
قارچ خرد شده ۹۰۰ گرم
عصاره گوشت گاو کم‌سدیم ۱ فنجان
ترخون یا کرفس برای تزئین ۲ تا ۳ قاشق‌ چای‌‌خوری


طرز تهیه


ابتدا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس روغن و کره را در یک قابلمه نسبتا بزرگ و قابل استفاده در فر ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. سیر و پیاز را در روغن داغ ریخته و هم‌بزنید تا پیازها نرم و قهوه‌ای رنگ شوند. به طور تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان کافی است تا پیازها آماده شوند. بعد از اینکه پیازها آماده شدند رب گوجه، پاپریکا و پونه کوهی را به سایر مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
حالا نوبت طعم‌دار کردن تکه‌های گوشت است، یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک را با مقدار مناسب فلفل مخلوط کنید و روی تکه‌های گوشت و قارچ بریزید و بعد تمامی مواد را در قابلمه بریزید و به آرامی هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و در پایان هم عصاره گوشت را به سایر مواد اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته و آن را داخل فر قرار دهید تا گوشت و قارچ به آرامی پخته و ترد شوند. هر از گاهی خوراک را کمی هم بزنید تا تمامی سطوح گوشت به صورت یکنواخت پخته و آبدار شوند و باقی مانده نمک را هم به خوراک اضافه کنید. پس از اینکه گوشت به طور کامل و به میزان لازم پخته شده آن را در ظرف مناسبی ریخته و قارچ و آبگوشت را به عنوان سس روی آن بریزید و با ترخون و یا کرفس روی غذا را تزئین کنید.
منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا