طرز تهیه تاووک (خوراک ترکیه ای)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 210
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
a04717816014102a.jpg



محلی : ترکیه
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم :
بادمجان2 عدد
مرغ ( گوشت بدون استخوان )نیم کیلو گرم
فلفل سبز 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر2 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
روغن مایع نصف فنجان ( به میزان لازم )
ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به میزان لازم


طرز تهیه :
تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • ANDREA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/15
    ارسالی ها
    4,712
    امتیاز واکنش
    68,494
    امتیاز
    976
    سن
    22
    مواد لازم :
    بادمجان 2 عدد
    مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم
    فلفل سبز 4 عدد
    پیاز 1 عدد
    سیر 2 عدد
    گوجه فرنگی 3 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
    روغن مایع نصف فنجان ( به میزان لازم )
    ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه :
    تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
    مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

    فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

    بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    146
    بالا